Vikipedi tartışma:Botlar/İstekler

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bunun başlığını alttakini kapsamayacak hale getir yeter Vito, ya da her kimsen! =) --Stultiwikiabana yaz 00:57, 25 Mart 2011 (UTC)

Sayfada arşivlemeyi bir düzene koyalımki karışıklık çıkmasın. Önerim şöyle: yapıldı denilen isteğin son mesaj tarihinden en az 1 hafta sonra isteği arşive alalımki herkez görsün ve hatalar oluşmasın veya giderilsin. Bunun dışında yapılmamış istekleri arşive almayalım biri yaparım dediyse yapılana kadar arşivlemeyelim. Kolay gelsin. Kumul 00:51, 24 Kasım 2011 (UTC)

Olumlu. --Mavrikantmsj 23:16, 23 Mart 2015 (UTC)

İmla hatalarını bot ile tek seferde düzeltmektense onları Typos sayfasına eklemek daha akıllıca. Böylece gelecekte de oluşucak hatalar AWB kullananlar tarafından otomatik düzeltilir. Enwiki'de 3666 Typos girdisi var. Bu sayede orada hiç imla hatası yok. Herşey AWB kullananlar tarafından otomatik düzeltiliyor. Ayrıca sadece AWB değil Wikied'te Typos sayfasına bakarak imla hatalarını otomatik düzeltebiliyor. Özetle: Sineklerle uğraşmaktansa bataklığı kurutalım. :) --Mavrikantmsj 23:16, 23 Mart 2015 (UTC)

Bende onu diyorum, imla hatası düzeltme konusu açmaktansa konudaki kelimeler Vikipedi:AutoWikiBrowser/Typos a eklendikten sonra konu kapanıp arşivlenmeli. (hemde gelecek nesiller için kaynak olacaktır.) Kumul (mesaj) 23:25, 23 Mart 2015 (UTC)