Vikipedi:Hizmetlilik başvurusu/Simon Bolivar 2

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki bir başvurunun arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız. Bu sayfaya herhangi bir ek değişiklik yapılmamalıdır.

Sonuç: Başarısız. Yönetici olmak için gerekli olan %75'lik desteği sağlayamamıştır.--Machiavelli' msj 00:11, 10 Temmuz 2007 (UTC)

Sayısal sonuç
 Geçerli oy: 13
 Destek: 3
 Karşı: 10
 Tarafsız: 0
 Oran: %23,07

Simon Bolivar[kaynağı değiştir]

(3/10/0) Oylama bitiş tarihi 15:15, 9 Temmuz 2007 (UTC)

Simon Bolivar (MesajKatkılarİstatistikler) – Ben Vikipedi'ye 2.yöneticilik başvurumu yapıyorum şu an.İlkinde başarısızlığa uğramıştım.Ama bu sefer kendimi daha geliştirmiş olduğum için seçilme şansım daha yüksek.Ben gelince özellikle South Park,Tarih,Küba,antropoloji(etnik antropoloji) konusunda önemli gelişmeler olmuştur.İlk 0-14 yaş arası vikipedistlerden olmamda cabası.Başvurumu kaale alıp bana oy veren(olumlu-olumsuz-tarafsız farketmez)herkese teşekkür ederim)--Çarşıhastası 15:10, 25 Haziran 2007 (UTC))


Seçilirsem

  • Vikipedi'deki tartışmaları sonlandıracağım
  • Vandalizmle mücadele için gerekse uykumdan fedakarlık edeceğim
  • Ve en önemlisi Vikipedi'ye mutlak huzur getireceğim.


Olumlu Olumlu[kaynağı değiştir]

  1. --Aycan 15:30, 25 Haziran 2007 (UTC)
  2. Sevgili Simon Bolivar. Sağda solda görüdüğüm mesajlarını okumaktan zevk aldığım ender kullanıcılardan birisin. Asabiyetinle, tutkukularınla gösterdiğin anormal tepkilerinle burada bir kullanıcıdan öte bir insan olma özelliği gösteren bir istisnasın. Bu genç yaşında buradaki varlığın bizim gibi gri ve tonları insanların yanında gerçek bir renk. Renklerin cümbüşünden bir olumsuzluk çıkabilir mi? Bizim gibi grilerden ise kara bir şey çıkıyor gördüğün üzere. Keşke burası her kafadan bir sesin çıkmasına izin verilebilen bir mekan olsa idi. O cümbüşün içinde 16 yaşında bir yöneciye sahip olmanın gururunu taşısaydı buradaki insanlar. İnsan seçmenin, karpuz seçmeden öte, bir insanı kazanmak bazen de kaybetmek olduğunu anlasaydı arkadaşlar. (Bazen seçerek bazen de seçmeyerek kaybedilebilir insan) Yöneticiliğe uygunluk kriterlerimde bana göre bir numarasın. Politikaları bilmekle ve senin vaatlerinle alakası yok benim kritelerlerimin. Burada arkadaşların belirtikleri eksiklikler de benim kriterlerimde değil. Bu viki senin yöneticiliğini taşıyamayacaksa yazıklar olsun. Yönetici olmanı isterim, yapabileceğin hatalar umurumda değil. Daha önemli şeyler var. Gri olmayan bir yöneticimiz olsun. Diğer arkadaşlardan da ricam gelin bu işi yapalım. Bırakın ıvırı zıvırı, o politikaların hepsi öğrenilir, alışılır. Yönetici arkadaşlar gerektiğinde kendisine yardımcı olur. O da gerektiğinde akıl danışır. Bu iş olur. ----devrimdptmesaj 15:35, 27 Haziran 2007 (UTC)
  3. Devrime katılıyorum. Simon Bolivar senin burada yaptığın katılımlarla gurur duyuyorum, yönetici olsanda olmasanda. Ayrıca kural, kaide politika vb. konularda bahsedilen eksikliklerini hemen kapatacağına inanıyorum.. --Boyalikus 21:30, 6 Temmuz 2007 (UTC)

Olumsuz Olumsuz[kaynağı değiştir]

  1. , Fcn 20:37, 25 Haziran 2007 (UTC)
  2. , Vikipedi'de tartışmalar hiçbir zaman bitmez ve bitmemeli. Hatta daha fazla tartışmamız gerek. Ancak böyle herşeyin en doğrusunu buluyoruz. --Erdall 10:11, 26 Haziran 2007 (UTC)
  3. Geçen adaylığından bu yana vikipedi politikalarını kabullenemediğini düşünüyorum--Atacameñoileti 13:55, 26 Haziran 2007 (UTC)
  4. Maalesef yönergeler ve kurallar konusunda bazı bilgilerini arttırman gerektiğini düşünüyorum. Biraz daha vakit alacağını düşündüğüm için karşı oy kullanıyorum.--Erkan 14:21, 26 Haziran 2007 (UTC)
  5. --Karduelismsj 08:25, 27 Haziran 2007 (UTC)
  6. --Dreamer 10:31, 27 Haziran 2007 (UTC)
  7. --Sophia 14:36, 30 Haziran 2007 (UTC)
  8. Biraz erken olduğunu düşünüyorum. --Arinna'l Messaggio 21:33, 6 Temmuz 2007 (UTC)
  9. Yukarıda olumsuz oy veren arkadaşların söylediklerine katılmakla birlikte, özellikle engelleme politikası, kişisel saldırılar yasaktır politikası ve tarafsız bakış açısı politikasını henüz benimsemediğini düşünüyorum --Pinar 09:09, 7 Temmuz 2007 (UTC)
  10. Yaş, cinsiyet vs. gibi konuları ikinci planda tutmamız, birinci plandaki hususların her daim politika bilgisi, politikalara uygun davranma, idarî ve düzenleme işlerine yatkınlık ve ilgi gibi konular olması gerektiği düşüncesindeyim. Eğer bir aday politikaları defalarca ihlâl etmişse, politikalara uygun davranmakta yenilik dönemi geçmiş olmasına rağmen sorun yaşıyorsa, olaylara soğuk kanlı yaklaşamıyorsa, mantıklı yaklaşmak yerine duygusal yaklaşmayı tercih ediyorsa bu aday yönetici olmaya uygun değildir. Bunlar şahsî kriterlerim değildir, yöneticilik için gerekli olan özelliklerdir. Simon kuşkusuz buraya güzel katkıları olan birisi, burayı renkli kılan bir şahıs fakat bu soğuk kanlı olamadığı, politikaları takip edemediği gibi gerçekleri değiştirmiyor. Bir kişi eğer politikaları uygulayabiliyorsa, soğuk kanlı davranabiliyorsa, mantığını duygularının önüne koyabiliyorsa isterse 10 yaşında olsun isterse 100 yaşında yöneticilik için oy veririm. Sonuçta yöneticilik oylamaları kim ne kadar iyi bir Vikipedist temelli oylamalar değil, kim bir yöneticinin sahip olması gereken özellikleri ne kadar barındırıyor bunun oylaması. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 11:16, 8 Temmuz 2007 (UTC)

Tarafsız Tarafsız[kaynağı değiştir]

Geçersiz Geçersiz[kaynağı değiştir]

  1. --Al' Dino 13:59, 26 Haziran 2007 (UTC) Oylama başladığında 2 aylık üye değilim

Yorum Yorum[kaynağı değiştir]

Merhaba, Merak ettiğim birkaç nokta var. Tartışmaları sonlandıracağım demişsin ama Vikipedi'de tartışarak en doğru yolu buluyoruz, bir sonuca gitmeyenlerden söz ediyorsun sanırım. Vikipedi ben gelince değiştiden kastın nedir? Noktadan sonra boşluk bırakılacağı, ki bağlacıyla mi soru ekinin ayrı yazıldığını bilip bilmediğini bilmiyorum. Belki yazın vandalizmle uğraşabilirsin (ki bu aralar da pek etkin görünmüyorsun) ama seni gelecek sene OKS çalışması bekliyor, Vikipedi'nin seni oyalayabileceği olasılığını düşünerek geleceğini olumsuz etkilemesini kişisel olarak hiç istemem. Bilmeyen kullanıcılar olabileceği için geçmiş çalışmalarından söz edersen iyi olur diye düşünüyorum. Eğer vereceğin yanıtlara ikna olursam olumlu yönde oy kullanabilirim. Şimdiden teşekkürler, --Bahar (yine ben!) 15:51, 25 Haziran 2007 (UTC)

  • Gerçi benim kuşkularımı Bahar yukarıda dile getirmiş, pek etkin bir kullanıcı olmadığını görüyorum maalesef. Çok istekli ve azimli olduğunu görmek beni, senin için doğrudan olumsuz oy kulanmaktan alıkoydu. Ancak benim kişisel olarak yanıtlarını çok bilmek istediğim bazı sorular var.
  1. Var olan yöneticilerin izledikleri yol dışında ne yapıp da Vikipedi'ye mutlak huzur getireceğine inanıyorsun? Ya da açıkça sorayım ki tek başına ne yapabilirsin?
  1. Katkılarına baktığımda ya da tartışma sayfalarına göz gezdirdiğimde aşırı ulusçu bir yapın olduğunu seziyorum. Bu konuda tarafsızlığın hakkını sonuna dek verebileceğine inanıyor musun?

Bu konularla ilgili tatmin edici yanıtlar aldığımda bu oylama da kesin kararımı vereceğim. İyi şanslar. --Danbury iletihehehe 20:52, 25 Haziran 2007 (UTC)

Vikipedi'de yazmak ile gerçek hayatı birbirine karıştırmayalım. Tarafsız yazmak ayrı şey, tarafsız olmak ayrı şey. Burdaki kurallar sizin hayatınızı yönlendiren kurallar bütünü değildir. Ulusalcı ya da dünya vatandaşı olabilirsiniz. Böyle olmanız sizin buraya yazmanızı ya da burada yönetici olmanızı engellememeli, engelleyemez. Önemli olan tarafsız madde yazabilmeniz, her kullanıcıya eşit mesafede hitab şeklinizdir. Bunların dışında aynı soruları bende soruyorum. Nedir o sihirli formül?----Ddenkelmesaj 14:15, 26 Haziran 2007 (UTC)

Devrimdpt durumu iyi açıklamış.Allah aşkına gencecik bir yönetici gelse ne zarar olur?--Çarşıhastası 06:12, 3 Temmuz 2007 (UTC)


Yukarıdaki bir başvurunun arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız. Bu sayfaya herhangi bir ek değişiklik yapılmamalıdır.