İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Tekirdağ köftesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 14:56, 23 Temmuz 2016 (UTC)

Tekirdağ köftesi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

KD ise kanitlansin. Degilse silinir. E4024 (mesaj) 11:13, 8 Temmuz 2016 (UTC)

  • Hızlı kalsın Şu kaynak bile başlı başına yeterli. Kayda değerliğinin tartışılmasına dahi gerek olmayan bu madde nasıl SAS'a çıkarılır hiç anlamış değilim. E4024, lütfen kaynak eksilikliği olan her maddeyi SAS'a aday göstermeyiniz. Eğer her maddeye "KD ise kanitlansin. Degilse silinir" diyeceksek binlerce kaynaksız maddeyi burada tartışmamız gerekir.--Śαвяí¢αи76ileti 18:46, 9 Temmuz 2016 (UTC)
  • Cevap Cevap - "Su kaynak bile yeter" derken ben de Turk mutfagi uzerine bir kitap, Tekirdag koftesini irdeleyen akademik bir makale filan sunacaksiniz sandim; cika cika basit bir haber cikti. Gerci sizin Igdir yoresel yemeklerine -maddelerinin acilmasindan seneler sonra- eklediginiz sozde kaynaktan daha iyi ama elbette yetersiz. Belli ki guvenilir kaynaklar konusuna kesinlikle ayni sekilde yaklasmiyoruz. Fakat benim asil anlayamadigim sey, sizin bir hizmetli olarak Vikipedinin temeli olan dogrulanabilirlik, kayda degerlik (konudan bagimsiz guvenilir kaynaklar) gibi temel konulara yaklasiminiz. Herhalde ya Vikipedinin bellibasli ilke ve degerlerini paylasmiyorsunuz, ya da TR Vikipediyi o standartlara layik gormuyor, bir tur "2. Sinif" ansiklopediyle yetinmek istiyorsunuz. Yerinizde olsam hizmetlilik gorevinden hemen ayrilirdim. Selamlar. --E4024 (mesaj) 19:32, 9 Temmuz 2016 (UTC)
  • Hızlı kalsın Kaynaklar ara bağlantısındaki sonuçların yeterli olduğunu düşünüyorum. KD'lik ayrı şey, kaynakça eksikliği ve içeriksel sorunlar ayrı şey. --Sadrettin 21:28, 9 Temmuz 2016 (UTC)
  • Hızlı kalsın bence KD. kaynakça eksikliği sebebiyle KD olamayacağı kanaatinde değilim.--Dekolteli Kefen 10:37, 10 Temmuz 2016 (UTC)
* O zaman "ozgun arastirma" olur ve yine silinir. --E4024 (mesaj) 11:10, 10 Temmuz 2016 (UTC)
  • Hızlı kalsın --Kafkasmurat- 06:55, 14 Temmuz 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Nedense herkes -herhalde köfteler soğumasın diye- "hızlı kalsın" diyor. Kimse de "ben o kaynak sorununu çözerim" filan eklemiyor. "Doğrulanabilirlik" ilkesi TR Vikipedide de geçerli ise, ki öyledir diye umuyorum, ve bu madde silinmeyip burada kalırsa, metin, "sadece ve sadece sübjektif öğelerin silinmesi" sonunda kuşa dönecek. O zaman bir daha SAS'a çıkartılırsa bakalım ben dahil ne görüş belirteceğiz, çok merak ediyorum... --E4024 (mesaj) 07:07, 14 Temmuz 2016 (UTC)
Cevap Cevap İnternetteki bağımsız kaynakları geçtim, tonla akademik kaynak var. Siz de ekleyebilirsiniz yahut başka birisi de, fark etmez... Eğer birileri kaynak eklesin diye her kaynaksız maddeyi SAS'ta tartışacaksak gereksiz yere enerji kaybederiz...--Śαвяí¢αи76ileti 11:58, 14 Temmuz 2016 (UTC)
İyi de buna benden başkası ilgi göstermiyorsa ben sabah akşam başkalarının yazdığı, düzeni bozuk, içeriği eksik, öznel ifadelerle dolu maddelere kaynak eklemekle mi uğraşacağım. O maddenin her cümlesi "öznel". Kaynak: Vikipedi editörü. Nokta. (Not: Kim olduğunu bilmem, merak da etmem.) --E4024 (mesaj) 12:09, 14 Temmuz 2016 (UTC)
" İstanbul'da tüketilen Sultanahmet Köftesi Türkiye'ye gelen Avrupalı turistlerin bildiği bir lezzettir." Buyur, mesela buradan yak. --E4024 (mesaj) 12:10, 14 Temmuz 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.