Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Mustafa Yunus Eryaman

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.KD'lik anlamında diğer akademisyenlerden öne çıkan bir yönü belirtilmemiş, birşeylerin üyesi, başkanı, yardımcısı vs. olmayan akademisyeni zaten dövüyorlar. Puan alması lazım ki bunun için de üç beş yayında adı geçmesi lazım. Kişi değerlidir vs. burada onu tartışmıyoruz. Esasen doğrulanabilir, çoklu bağımsız kaynakçası da yok, kriterlere uygunluğu da yok. İleride daha nitelikli ele alındığında tekrar değerlendirilir.Vikiçizer (mesaj) 19:15, 18 Haziran 2017 (UTC)

Mustafa Yunus Eryaman[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değerliği konusunda karar veremediğim için SAS'a taşındı. SakhalinioBuyrun beniiiim? 12:47, 9 Haziran 2017 (UTC)

Hocamız 54 ülkeden 214 bin akademisyenin üyesi olduğu dünyanın eğitim alanındaki en büyük akademik örgütü olan Dünya Eğitim Araştırmaları Birliği Genel Başkan Yardımcısı. Ayrica Başkan, Başkan Yardımcısı, Editör ve Konsey üyesi olarak görev yapmakta oldugu bütün kurumlar ve yayinlar Wikipedia da 10 senedir mevcut. Bir yanlış anlama var anlaşılan. 134.100.29.35 11:13, 12 Haziran 2017 (UTC)


Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.