Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Mustafa Aydın (hakim)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.Metindeki hiç bir olay veya nokta KD olmadığı gibi ne genel KD'liğe ne de varoluşuyla KD olmaya uygun bir durum göremiyorum. KD kriterlerimiz/kurallarımız bu durumlarda sert gibi görünüyor, bir programa yanlışlıkla çıkmış bir taksi şoförü KD olurken üst mahkemede daire başkanlığı yapmış bir kamu görevlisi neden KD olmuyor. Aslında sert değil, genel bir ansiklopedik anlayışın yansımasını görüyorum Vikipedi kriterlerinde. Dijital olmayan ve kamuya değil sadece bir kurula açık bir ansiklopedide kurallar/kriterler serttir. Bugün KD olmayan bir biyografi yarın başka sebeplerle KD olabilir, hayat dvam ettikçe bu mümkündür. Neticede şu an aktüel politikamıza göre bu metnin KD kurallarına uymadığını söylemek durumundayım. --Vikiçizer (mesaj) 16.50, 24 Mayıs 2018 (UTC)[yanıtla]

Mustafa Aydın (hakim)[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değer olmayan hukukçu maddelerinden. Nushirevan11 11.13, 27 Şubat 2018 (UTC)[yanıtla]

  • Kalsın Kalsın Ben bu maddenin KD olduğunu düşünüyorum. Silahlı saldırıya uğramasıyla bile gündeme gelmişti. Hatta pekçok gazetenin haberleri ile oluşturulan BYEGM Ayın Tarihi bölümünde bile saldırısı 1995'te gündeme gelmişti, bizzat Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat kendisine dair 7 Temmuz 2009 tarihli 5 bölümden oluşan bir yazı kaleme almıştı (ben sadece silahlı saldırı kısmını referans olarak göstermiştim) ayrıca 2 ayrı yazdığı yazıdan (2003 ve 2004) da alıntı yaptım, sadece makama dair değil bizzat kişiliği üzerine de analizler var.--SarvSarv 13:09, 27 Şubat 2018 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.