Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Memduh Erdal

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır. Kalsın veya silinsin diye değil, özellikle fikir birliğine varılamadığından kapatıldı. VikiMemur aşağıya oy kullanmamış ama KD olmadığı gerekçesiyle silinmesini istediği iradesi görünüyor. Rapsar da KD olduğunu düşündüğü göstererek dış bağlantı eklemiş, tek tek baktım, metne eklenecek haberlerden ibaret ama nasıl eklenecek görmek lazım, bunlar madde içinde kaynak olarak kullanılmadıkça sadece dış bağlantı olarak kalacak. Aslolan metindir, dolayısıyla metni destekleyen kaynakçadır. Dış bağlantının elbette katkısı yadsınamaz ama SAS tartışmalarında dış bağlantı ekleme yoluyla KD'lik ortaya konulmasının esasa çok etkisi yok bence. Yani bir ağaç dikilecek, Rapsar kürek koyuyor, fidan koyuyor:) Bu kürek olmazsa daha başka kürek de var diyor. Kazıp fidanı dikmedikçe, ağaç dikilmiş olmuyor oysa. Öte yandan teknik olarak tek oy ile tartışma kapatmayı doğru bulmadığımdan da ayrıca "SAS Kararsız" kapatmak gerekiyor. Neyse burada monolog etmeyeyim, Rapsar-VikiMemur anlaşılmayan husus olursa ayrıca mesaj yazın lütfen, tartışırız. Vikiçizer (mesaj) 20:02, 21 Haziran 2016 (UTC)

Memduh Erdal[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değerliği belirsiz olduğu için silinmeye aday gösterildi VikiMemur (mesaj) 06:40, 25 Nisan 2016 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Kaynak olarak kullanılabilecek birkaç dış bağlantı ekledim, daha fazlası da mevcut zaten. Kayda değerliğin ispatı için yeterli olduklarını düşünüyorum.--RapsarEfendim? 17:29, 25 Nisan 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.