Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Mehmed Ertuğrul Efendi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın birleştirilmesi yönünde karar verilmiştir. VI. Mehmed maddesi ile birleştirilecektir.--Vito Genovese 20:15, 24 Şubat 2017 (UTC)

Mehmed Ertuğrul Efendi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Sayfa içeriği kayda değer değil. Babasının sayfasına aktarılabilir. Nushirevan11 ☾★ 22:24, 16 Şubat 2017 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Aktarılacak ansiklopedik bir bilgi olduğu değerlendirilirse VI. Mehmed maddesine ilgili bölüme aktarılabilir. Tek başına madde olacak KD ve yeterlilikte olmadığı kanaatiyle oyum silinsin... chansey Mesaj 20:50, 17 Şubat 2017 (UTC)

@Nushirevan11: "İçerik kayda değer değil" ne demek tam olarak?--Vito Genovese 14:23, 23 Şubat 2017 (UTC)

@Vito Genovese Çok çok az bilgi içerdiği için kayda değerlik bir yönü yok. HS'de yer alan kriterlerden bi tanesi. --Nushirevan11 ☾★ 17:55, 23 Şubat 2017 (UTC)
Bu tür bir içerik VP:HS'den silinmemeli hiçbir zaman. Sanırım VP:HS#M1'den söz ediyorsun. O madde ansiklopedik bir bilgi vermeyen, hiçbir işe yaramayan bir tanım cümlesi veren maddelerden söz ediyor. Bu ise gayet güzel bir tanıma sahip, ki şahsi kanaatimce bu onu M1 gerekçeli silme işleminden kurtarmak için yeterli.
Birkaç gündür farklı tartışmalarda bu konunun etrafında dolanan yorumlar yapıyorum sürekli. Maddenin genişleyip alabileceği azami boyut buysa, o zaman bağımsız kaynakların ele almaması nedeniyle kişinin kayda değerliği son derece şüpheli bir hâl alır, o zaman haklısın. Bu maddeyi de bu kapsamda gördüğünü anlıyorum. Diğer yandan, gerçekte kaynak varken maddede yok diye silmeye aday gösterme alışkanlığımız var ki, işte onunla mücadele etmemiz gerekiyor. İçeriğin kayda değerliğinden dem vurunca araya girmek istemem bundan.
Vito Genovese 18:13, 23 Şubat 2017 (UTC)
@Vito Genovese HS'den silinmesi için o kriteri belirtmedim. Tek cümle içerdiği halde kayda değer kişi ise bu sebepten ötürü silinemez ancak bu şahsın doğrudan kayda değerliği yok. Tek vasfı şehzade olmak. İçeriği dolduracak bilgi de internette göremedim. Elimde kitap olsa idi sayfa içeriğini doldururdum çünkü kadın sultanlar sayfalarını genişletiyorum. Nazik uyarınız için teşekkürler. --Nushirevan11 ☾★ 18:24, 23 Şubat 2017 (UTC)
Anladım, teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum. Benimkisi bir uyarı değil, bu konuda yürüttüğüm sinsi bir algı operasyonu. :)
Vito Genovese 18:27, 23 Şubat 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.