İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/M1C hattı

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--kibele 16:40, 28 Ocak 2013 (UTC)

M1C hattı[kaynağı değiştir]

Silinsin Silinsin M1C hattı diye ciddî bir proje, ihale veya benzeri (gösterilen kaynaklarda da) bulunmuyor.--Alabay (mesaj) 09:34, 11 Ocak 2013 (UTC)

Yorum Yorum Yok mu bu işle uğraşan veya bunlarla ilgilenip, oy hakkı kullanabilen? Türkiye hakkında teknik/sistem bilgilendirme (toplu taşım dahil) tam ve sağlam olmalı, kafadan atmalar, »yapcaz, etçez, etmeli, ötmeli« sadece kafa karıştırır. --Alabay (mesaj) 12:54, 21 Ocak 2013 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Fikir dediğiniz şey acaba bu forumda konuşulan mı? Silinsin tabii ki de, gerekçe yerinde.--RapsarEfendim? 16:01, 21 Ocak 2013 (UTC)

Yok, o köşeyi yıllardır okumuyorum. Başka ortamlarda (da) beyin jimnastiği ile ihaleyi karıştıran bir kaç (haha) eleman tanıdım, buradaki o akıl almaz M1C lahanası da tam o tarz. Şurada Tanören’in verdiği bir kaç bağlantı var, bu şekilde gerçeklerde kalmalı: Tartışma:M1C hattı. --Alabay (mesaj) 21:48, 21 Ocak 2013 (UTC)

Merak etmeye başladım, sersem ve abes bir konu/sayfa kaç senede siliniyor? Bayağı uzun sürdü. Yoksa Türkçe Vikipedi tatilde mi?! Bir zamanlar yetkililiğe başvurduğumda, ortalık yetkin ve yetişkinler kaynıyordu, hayrola. Alman toplu taşım öbeklerinde yanlışı anlatmaktan sıkılmaya başlıyorum! --Alabay (mesaj) 10:33, 28 Ocak 2013 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.