İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Light in Babylon

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır.Kayda değerlik konusunda net bir olumsuz tespit yok, net bir olumlu tespit de yok. Madde SAS olmasından sonra epey düzeltilmiş, umarım devam eder. İki albüm kriteri tutuyor olabilir ama firmanın ünlülüğü göreceli tabi...Vikiçizer (mesaj) 08:14, 2 Temmuz 2016 (UTC)

Light in Babylon[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değerliği belirsiz olduğu için silinmeye aday gösterildi VikiMemur (mesaj) 23:47, 25 Mayıs 2016 (UTC)

O kriter benim ilk defa dikkatimi çekti açıkçası :) İlgili videoda sürekli kendi konuşmalarına yer verilmiş, yani bağımsız kaynak olarak kabul edilemez. O zaman bu kriteri sağlamamış olmuyor mu?--RapsarEfendim? 15:51, 26 Mayıs 2016 (UTC)
Rapsar, Bağımsız kabul edilebilmesi için şunun gibi (çeşitli eleştirmenler, sanatçılar Nuri Bilge Ceylan ve sinemasından bahsediyor) bişey mi olması gerekiyor? Eğer öyleyse, bu çok nadir yapılır. O kriteri bu madde için atlayacağız o zaman. --Üçüncü Adam (mesaj) 16:33, 26 Mayıs 2016 (UTC)
O şekil, evet. Zira Kendi anlattıkları yahut kendisiyle bir şekilde ilişkisi bulunan kurumların anlattıkları bağımsız olmayan kaynaklar.--RapsarEfendim? 17:05, 26 Mayıs 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.