Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/III. Aristobulus

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.Başrahip olduğu için değil elbette, bağımsız kaynaklarla döneminin önemli bir tarihi kişiliği ortaya konulduğu için.Vikiçizer (mesaj) 20:46, 4 Aralık 2016 (UTC)

Aristobulus III of Judea[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

İngilizce WP kaynak olunca başlığın da İngilizce olması normal. Bu tür kullanıcıları, açtıkları maddeleri hızlı, bekletmeli ya da SAS'ta tartışarak sildirmezsek durduramayız; sarmaşık gibi Vikipediye yayılır, yararlı bitkileri boğarlar. İsteyen bana "maddeyi mi tartışıyoruz kullanıcıyı mı" diye saldırabilir. Ben iyi niyetle TR Vikipediye zarar veren bazı kullanıcıları/uygulamaları afişe etmeye çalışıyorum. Takdir de beklemiyorum. Not: Silme gerekçelerim ansiklopedik düzen ve içeriğe sahip olmamak, KD'liğin maddede gösterilmiş olmaması vs. E4024 (mesaj) 09:04, 7 Kasım 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Başkası yapar usülüne göre, yokluğunda ıstırap çekeceğimizi sanmıyorum. --E4024 (mesaj) 09:05, 7 Kasım 2016 (UTC)
  • Bu madde önemli bir maddedir! Değiştirilemez — Bu imzasız görüş Aristods (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Kalsın Kalsın Başrahip olması hasebiyle kayda değer, tıpkı kendisinden öncekiler gibi. Bir iki dokunuşla da cümleler toparlanabilir pek ala. Bir maddeyi SAS'a koymadan önce bir iki saniye de olsa düşünmek gerek. --Cobija (mesaj) 17:40, 28 Kasım 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum "Başrahipler kayda değer" diye bir ölçütümüz yok. Yüzlerce, belki binlerce benzer statüde insan geçti tarihten. Güvenilir kaynaklarda yeterince yer alırlar ve bu durum maddelerinde gösterilebilirse Vikipedide kendilerine yer bulurlar. Bu kadar basit. --E4024 (mesaj) 07:12, 29 Kasım 2016 (UTC)
İnsanlara Amerika'yı yeniden keşfettirmemek, SAS'ı meşgul etmemek için aday göstermeden evvel araştırma yapılabilir. Aristobulos (Bruder der Mariamne) maddesine bakılsaydı eğer kayda değer olduğu görülebilirdi. Burada kayda değerliği ayrıca ortaya koyulup koyulmaması bir şey değiştirmez. --Cobija (mesaj) 20:18, 29 Kasım 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.