Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ayhan Halit Acarkan

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 00:20, 14 Ekim 2016 (UTC)

Halit Acarken[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Halit Acarken maddesinin Ayhan Halit Acarkan maddesine yönlendirmesi bulunan bu sayfayı gereksiz gördüğüm için HS SAS arasında kaldım ve SAS işaretliyorum. KKTC'de eğer ismi bu şekilde biliniyorsa kalması uygun olabilir, cehaletimi bağışlayınız. Saygılarımla. Chansey (mesaj) 15:57, 2 Eylül 2016 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Kullanıcı:Chansey sayfalar birleştirilmiştir. Ayhan efendi Ulusal Birlik Partisi’nden Girne milletvekili seçildiği için kayda değerdir. --II. Niveles (mesaj) 08:55, 3 Eylül 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum KD'liği hususunda herhangi bir şey demiyorum, elbette KD'dir. Birleştirmeye ne lüzum var onu anlamadım. Eğer bir istisna yoksa (toplumun büyük kısmında ismi böyle bilinir vs.) silinmesi gerekmez mi? E o zaman "Kemal Sumal" sayfası açılıp "Kemal Sunal" sayfasına yönlendirme yapsa silmeyecekmiyiz? Değerli @II. Niveles kendimden şüphe duyuyorum bazen ben mi farklı düşünüyorum diye :) Saygılarımla. Chansey (mesaj) 09:28, 3 Eylül 2016 (UTC)
Kullanıcı:Chansey, tam ad ya da kısa kullanılan adlar, ana maddeye yönlendirilebilir, bunda bir sıkıntı yok. Bu sayfa, "silinmeli mi silinmemeli mi" tartışmalarının döndüğü bir sayfa. İlgili maddenin tartışılacak bir tarafı yok, tek yapılması gereken içeriklerin birleştirilmesi ve tekinin diğerine yönlendirilmesi :) Adaylık hızlıca kapatılabilir bu durumda.--RapsarEfendim? 10:35, 3 Eylül 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Teknik bilgi yetersizliği sonucunda Halit Acarken yönlendirmesine koymak istediğim SAS etiketi; asıl sayfa Ayhan Halit Acarkan sayfasına gitmiş... Benim asıl sayfayla işim yoktu. Düşüncelerimi ve tereddütlerimi değerli @Rapsar'a ifade ettim. Eminim beni aydınlatacaktır. Bir hizmetli arkadaş SAS etiketini kapatırsa çok Mutlu olurum. Ben yanlızca "soyadı farklı yazılmış olan yönlendirme sayfasının silinmesini istiyorum, asıl sayfa elbette kalmalıdır." Saygılarımla. Chansey (mesaj) 12:45, 3 Eylül 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.