Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Erdemli Ulu Camii

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Zaitsév 22:46, 28 Ocak 2016 (UTC)

Erdemli Ulu Camii[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Camii'yi KD yapan tarihi bir yanı, özelliği veya açılışı konusunda bir detay yok. Maurice Flesier msj 00:07, 11 Ocak 2016 (UTC)

  • Yorum Yorum Aslında 'Camiler' le ilgili bir kayda değerlik ölçütümüz yok. Sadece tarihi bir özellik üzerinden değerlendirme yapıyoruz. Halbuki günümüzde çok büyük ve kapsamlı, önemli sayılabilecek özelliklerde camiler inşa ediliyor. Bu camilerin kd lik özelliklerini belirleyecek/açıklayacak politikanın oluşturulması gerektiğine inanıyorum. Bu sadece camilerle sınırlı kalmamalı, dini mabetlerin hepsi için kd lik kriterleri belirlenmeli. Madde içeriği belki eksik yazılmış olabilir. Yapımı 4 yıl sürmüş, çok büyük olduğu için mi acaba? Bilemiyoruz. Maddenin kalması/silinmesi yönünde neyi dikkate alacağız? Onu da bilemiyoruz... --Eğitmenmsj 21:12, 19 Ocak 2016 (UTC)
  • Silinsin SilinsinCamiler için kayda değerlik kriteri olmamakla birlikte, mimari açıdan herhangi bir özelliğinin olmaması, büyüklük olarak farkındalığının olmaması (mesela Akdeniz bölgesinin en büyük camisi olsa vb) gibi KD verilerinin olmaması nedeniyle... Mersindeki Muğdat camisi wikipediada yokken bu caminin olması biraz değişik olmuş. --Muratero 21:18, 26 Ocak 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.