Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Eliezer Gomes

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 19:21, 14 Ocak 2017 (UTC)

Eliezer Gomes[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

KD'liğinden emin olamadım. Bir festivalde ödül aldığı söyleniyor ama o festivale Portekizce VP bile sayfa açmamış; hani kırmızı link verseler ileride açacaklar diyelim ama o da değil. Belki de o festivali kendi dilinde bile KD bulmuyorlar. (Üstelik yine Portekizce Vikipedideki maddesi "güvenilir kaynaklara ihtiyaç var" etiketli.) Böyle bir aktör var, var olmasına da KD'liği ispatlanmış mı, bilemiyorum. E4024 (mesaj) 15:33, 15 Aralık 2016 (UTC)

  • Not: Buradaki festival linki de geçersiz; şaşırmadım çünkü makine ile madde açılınca kimse kaynakları vb kontrol etmiyor. Etmeye kalkanları da sonradan revizyon silinmesine konu olan yorumlar bekliyor maalesef. --E4024 (mesaj) 15:35, 15 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Tahminimce Portekizce'niz var (Sanki bir yerlerde öyle okumuştum. Yanılıyor da olabilirim. Yanılıyorsam kusura bakmayın). Bu sebeple İncelemeniz için bunları bırakıyorum buraya; Bu, festivalin kendi sitesi 1975 yılında bu ödülü kazandığını söylüyor eğer yanlış anlamadıysam, bir de siz bakarsanız iyi olur. Yine festivalin portekizcedeki maddesi de burada pt:Festival de Gramado. Maddeyi daha incelemedim, festival ilgimi çektiği için ilk olarak ona baktım. Vakit bulduğum en kısa sürede madde ile ilgili bir geliştirme yapabilir mi diye bakacağım. --Pragdonmesaj 17:08, 15 Aralık 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın --Pragdonmesaj 07:41, 20 Aralık 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.