Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Darkorbit

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--ki bl 13:03, 21 Mart 2011 (UTC)

Darkorbit[kaynağı değiştir]

Bu sayfa, aşağıdaki notla birlikte hızlı silinme adayı gösterilmişti. SAS süreci ile silinmesi gerekeceği için isteği buraya taşıyorum. Not ise şöyle:

The article provides no notes or external references that support its encyclopedic relevance. Obviously it's merely a typical case of crosswiki spamming. The article claims the game has over 50 million registered users, which would mean it's 4 or 5 times bigger than World of Warcraft, which is rather impossible. The article was deleted in: English Wikipedia (6 times: en:Darkorbit / en:Wikipedia:Articles for deletion/Darkorbit); Česká Wikipedia (18 times: cs:Darkorbit); Italian Wikipedia (2 times: it:Darkorbit); Catalan Wikipedia (ca:Darkorbit); Romanian Wikipedia (ro:Darkorbit); Spanish Wikipedia (es:Darkorbit) and Russian Wikipedia (2 times: ru:DarkOrbit). It is currently under deletion procedure from French and Portuguese Wikipedia

Rebel2

Yani vikiler arası reklam ve maddede oyuncu sayısı ile yalan beyan söz konusu ve diğer vikilerde birçok kez silinmiş madde SAS sürecinden de geçtikten sonra.

Vito Genovese 20:26, 15 Mart 2011 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.