Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Akile Hatun

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır.--Vito Genovese 23:13, 25 Ocak 2017 (UTC)

Akile Hanım[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Madde içerisindeki bilgiler II. Osman'ın sayfasında veriliyor. Gereksiz sayfa silinmeli. Nushirevan11 ☾★ 18:27, 12 Ocak 2017 (UTC)

  • Silinsin Silinsin --Nushirevan11 ☾★ 18:27, 12 Ocak 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Bir üst SAS'taki görüşümü yinelemek durumundayım. Bu başlıklar için ne silinsin ne de kalsın oyunu gönül rahatlığı içinde kullanabilirim. Başlıkların kaynaksız olması bir sorun. Ancak bu, başlığın silinmesi konusundaki tek ölçüt olmamalı. Tek ölçüt olarak alındığında bu gibi maddelerin her biri için yapılabilecek bir şey de yok. KD kriterlerinde, Ancak, bu kriterlerin sağlanamaması bu kişinin ansiklopedide yer almaması gerektiğinin kesin delili sayılmamalıdır ve bu kriterlerin bir veya birkaçının sağlanması da kişinin yer almasını garantilemez. denildiği üzere; görüşüm kalması tarafına daha yakın. Yine de en azından bir tane de olsa, başlığa kaynak eklenmeli. Burada iş, tarihsever vikipedistlere düşmekte. thecatchercintherye Mesaj 20:25, 13 Ocak 2017 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Kendisinden bahseden bağımsız kaynaklara istinaden [1] görüşümü kalsına döndürüyorum. thecatchercintherye Mesaj 20:57, 13 Ocak 2017 (UTC)
@Thecatcherintherye Kendisinden kaynaklarda bahsedildiğini hepimiz biliyoruz ancak madde içeriğini dolduracak bilgi yok. Şunun annesidir, bunun kızıdırdan öteye gitmiyor. Bunlar zaten IV. Murad'ın sayfasında belirtilebilir. Kayda değer bir yanı olmadığı aşikar. --Nushirevan11 ☾★ 20:09, 14 Ocak 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.