İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ahmed Ziyaüddin

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--Manco Capac 08:48, 12 Kasım 2009 (UTC)

Şeyh Ahmed Ziyaüddin Efendi[kaynağı değiştir]

Sayfa ne için silinmelidir.--Osman Gazibey 15:47, 22 Ekim 2009 (UTC)(Vikipedi:Tarafsız bakış açısı)

  • Kalsın Kalsın Maddenin tartışma sayfasındaki yorumlarınızı okudum. Sorun madde konusunun ansiklopedik olmaması değildir, kişi Vikipedi'nin kayda değerlik kıstaslarını karşılıyor, dolayısıyla bu nedenle silinmesine gerek yok. Vikipedi'nin özelliği her istiyenin değişiklik yapabildiği bir ansiklopedi olması, bu yüzden her maddenin kalitesi yüksek olmayabiliyor. Temel soru, bu madde yeniden düzenlenebilir mi? Sayın Osman Gazibey, siz konuya hakim görünüyorsunuz, hatalı bölümleri silip düzeltmeniz Vikipedi okurlarına büyük bir hizmet olur. --İnfoCan 17:14, 22 Ekim 2009 (UTC)
  • Silinsin Silinsin yorum - Halid Yaşar Mutlu kim ? Gümüşhanevi dergâhı (İskenderpaşa Cemaati) sürekli gündemde olan ve özellikle seçim zamanlarında daha da çok gündeme gelen bir dergah. Bu dergâhın bugün başında olduğunu iddia eden bu adamın ismi hiç bir kitap, dergi, gazete, haber sitesi, süreli yada süresiz yayında mevcut değil. Cemaatin gerek kendi resmi sitesinde gerekse 10 Şubat 2001 tarihli tüm Ulusal gazetelerde Prof.Mahmud Esad Coşan'ın yerine oğlu Muharrem Nureddin Coşan'ı bıraktığı yazıyor. 2002, 2004,2007 ve 2009 seçimleri öncesinde ki yayın organlarında da cemaatin tavrından bahsedilirken cemaatin lideri olarak yine M.Nureddin Coşan'dan bahsediliyor. Halid Yaşar Mutlu kimdir ancak Allah bilir. Wikipedia kişisel reklâm yerimidir ki biri gelsin kendi ismini yazsın ! Ayrıca kaynak kısmı yok. Dış Bağlantı kısmının tekine ulaşılamıyor. Milli İslamcılık yorumuda mutlak gerçek gibi sunuluyor.--Mustafa Bozyak 06:19, 23 Ekim 2009 (UTC)Mustafa Bozyak 23-10-2009 Geçersiz oy bknz: VP:OY --Manco Capac 06:31, 23 Ekim 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum --Manco Capac oyun üstünü çizip geçersiz saymış. Olabilir. Tartışmayacağım. Yalnızca 2 şey soracağım. Eğer cevabını verirse sevineceğim. Vermez yada veremezse niçin sildiğini açıklamasını isteyeceğim. Birincisi; H.Y.Mutlu ile ilgili bir kaynakta bilgi varmı ? İkincisi; eğer arzu edersem bende kendimi filanca tekke'nin şu anki postnişini olduğumu yazabilirmiyim ?
Oyunuzun geçersiz sayılmasının nedeni içerik değil kurallar gereği henüz oy kullanma yetkinizin olmamasıdır. Ancak bir hata yapıp yorumunuzun üstünü de çizmişim yanlışlıkla. Kusura bakmayınız. --Manco Capac 09:14, 23 Ekim 2009 (UTC)
Açıklamanız için teşekkürler.Mustafa Bozyak 23-10-2009
  • Kalsın Kalsın - Niye SAM gösterildiğini anlayamadım, yine. Basılı bilimsel araştırma kitaplar ve makaleleri bulunur. Ama madde başlığı Ahmed Ziyâüddin Gümüşhanevî veya Ahmed Ziyâüddin olursa daha uygun. Takabeg ileti 11:41, 23 Ekim 2009 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.