Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Adıyaman'da 1965 Türkiye genel seçimleri

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--Superyetkinileti 20:01, 16 Ağustos 2011 (UTC)

1965 Türkiye Cumhuriyeti Milletvekili Genel Seçimleri - Adıyaman[kaynağı değiştir]

Bu ve benzeri maddeler aylardır kayda değerlik şablonuyla duruyor. KD olup olmadığı konusunda bir karar vermemiz gerektiğini düşünüyorum ve bu maddelerden tekini buraya çıkartıyorum. Bu arada İngilizce Vikide şurada görülebileceği üzere benzer maddeler var, bizde neden olmasın?Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 09:17, 2 Ağustos 2011 (UTC)

  • Yorum Yorum Tüm illerin seçim değerlendirmelerini bir seçim maddesinde toplamak oldukça savruk ve hantal bir seçim maddesi oluşturur. Onun için bu maddelerin ayrı olmasında yarar görüyorum...:Çalıştay:.. 12:24, 2 Ağustos 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum Her il için ayrı madde açılmasında yarar var. Hatta bu illerdeki seçimlerle ilgili şablon oluşturulsa dahada iyi olur. Vandalizmi önlemek içinse maddelerin içindeki bilgileri güvenilir kaynaklardan doğrulatıp sayfayı kontrol edildi olarak işaretlememiz gerekiyor. Emyilmesaj 03:03, 4 Ağustos 2011 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.