Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şehzade Abdullah (II. Selim'in oğlu)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 14:17, 22 Ocak 2017 (UTC)

Şehzade Abdullah (II. Selim'in oğlu)[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Ansiklopedik bilgi içermediğinden kayda değer değil. Nushirevan11 ☾★ 18:43, 12 Ocak 2017 (UTC)

  • Silinsin Silinsin --Nushirevan11 ☾★ 18:43, 12 Ocak 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Aslında kaynaklı bilgiler olsa aktarılabilir de ancak tarhi kayıtlarda kendisinden bahsedilmiş gözükmüyor. --Muratero 20:13, 12 Ocak 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Üstlerde yer alan SAS'taki görüşümü yinelemek durumundayım. Bu başlıklar için ne silinsin ne de kalsın oyunu gönül rahatlığı içinde kullanabilirim. Başlıkların kaynaksız olması bir sorun. Ancak bu, başlığın silinmesi konusundaki tek ölçüt olmamalı. Tek ölçüt olarak alındığında bu gibi maddelerin her biri için yapılabilecek bir şey de yok. KD kriterlerinde, Ancak, bu kriterlerin sağlanamaması bu kişinin ansiklopedide yer almaması gerektiğinin kesin delili sayılmamalıdır ve bu kriterlerin bir veya birkaçının sağlanması da kişinin yer almasını garantilemez. denildiği üzere; görüşüm kalması tarafına daha yakın. Yine de en azından bir tane de olsa, başlığa kaynak eklenmeli. Burada iş, tarihsever vikipedistlere düşmekte. thecatchercintherye Mesaj 20:38, 13 Ocak 2017 (UTC)
@Thecatcherintherye Maddelerin kaynaksız olması kayda değerlik için tek ölçüt değil. Hakkında içeriği dolduracak bilgi yok. Küçük yaşta doğmuş ölmüş. Bu bilgi annesinin veya babasının sayfasında yer alabilir diğer padişahların sayfalarında yer aldığı gibi. --Nushirevan11 ☾★ 20:13, 14 Ocak 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.