İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Klipler

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--kibele 14:41, 30 Ekim 2015 (UTC)

Şablon:Klipler[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Bu işlevi gören single'lar diye bir şablonumuz var, zaten single'lara %99 video klip de çekiliyor. Türkiyeli sanatçılar için yapılmış özel bir şablon. Gerekli değil. - Seyit mesaj 10:46, 23 Ağustos 2015 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Şu anda birçok maddede kullanılıyor. "Single" olarak adlandırmadığımız şarkıları gösterme adına faydalı olduğunu düşünüyorum. Şu maddede mesela bunu kaldırıp diğer şablonu eklediğimizde albümden single çıkmış gibi gözükecek.--RapsarEfendim? 21:13, 28 Ağustos 2015 (UTC)
Ancak birçok maddede kliplerin çıkış tarihini doğrulamak mümkün değil. Klip şablonu oluşturmak gereksiz. Single formatında çıkmayan klipler hakkında bilgi kutusunu doldurulmamalıyız diye düşünüyorum. - Seyit mesaj 21:31, 28 Ağustos 2015 (UTC)
Doğrulanma tarihi mümkün olanlar da var ama, değil mi? Tarihleri yazmasak dahi klipleri listelemek için faydalı olduğunu düşünüyorum.--RapsarEfendim? 07:55, 29 Ağustos 2015 (UTC)
Kalsın Kalsın Faydalı ve zararı yok. --Yesevi (mesaj) 13:43, 17 Ekim 2015 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.