Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Taslak kişisel bilgisayar platformuna çıkan oyun

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 20:02, 6 Eylül 2017 (UTC)

Şablon:Taslak kişisel bilgisayar platformuna çıkan oyun[kaynağı değiştir]

Şablonun amacını anlamadım Kişisel bilgisayar platformu denirken ne kastedilmiş. Her platform için ayrı taslak şablonu oluşturamayız çünkü bir oyun birden fazla platforma çıkış yapabiliyor. Örnek; Black Ops III maddesi için düşünürsek maddenin altına "Bilgisayar oyun-taslak", "PlayStation 3 oyun-taslak", "PlayStation 4 oyun-taslak", "Xbox 360 oyun-taslak", "Xbox One oyun-taslak" şablonları eklemek gerekir. Ama sadece o platform için çıkış yapan oyunlar için oluşturulabilir. Örnek; "Sadece bilgisayar platformu için çıkmış oyun-taslak" ya da "Sadece PlayStation 4 platformu için çıkış yapmış oyun-taslak". Bu şablon silinmese bile "Şablon:Sadece bilgisayar platformu için çıkış yapmış oyun-taslak" sayfasına taşınmalı. -SunSoldiers (mesaj) 16:16, 23 Ağustos 2017 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Platformlara göre ayırmak lüzumsuz, faydasız. Direkt silinsin.--RapsarEfendim? 18:01, 23 Ağustos 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçeye katılıyorum. --CosmosAwaymesaj 12:25, 5 Eylül 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.