Vikipedi:Seçkin resim adayları/Five-seveN USG.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu resmin "seçkin resim" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--İnfoCan 04:25, 13 Aralık 2009 (UTC)

Five-seveN USG[kaynağı değiştir]

FN Five-Seven, FN firmasınca üretilen, çelik yelekleri delmek için 2000 yılında üretimine başlanmış Belçika yapımı yarı otomatik tabancadır. Bej bir örtünün üzerinde ortada Surefire marka taktik lazerle beraber tabancanın kendisi ve çevresinde ise kullandığı 5,7x28mm'lik mühimmatlar bulunmaktadır.
Gerekçe
Gayet ilgi çekici, ansiklopedik ve hoş resim. Altyazısıda yeterli. Ayrıca resim boyutu kriterlerini de karşılamakta.
Resmin dahil olduğu maddeler
FN Five-Seven
Üreten
Bobbfwed
Aday gösteren
FinlandiyalıИлети

Destek DestekFinlandiyalıИлети 15:20, 27 Kasım 2009 (UTC)


*Destek Destek Daha iyisi çekilebilir. Ama bu da kriterleri karşılıyor. --Captain BradleyMesaj SayfamSaygı/Sevgilerimle herkese iyi Vikilemeler 17:46, 30 Kasım 2009 (UTC)

  • Karşı Karşı Ana sayfaya yakıştıramayacağım için, bir silahla ilgili olduğu için ve bence doğası gereği tarafsız bir meta olmadığı için karşıyım. --Manco Capac 09:24, 1 Aralık 2009 (UTC)
  • Karşı Karşı Silah da olsa içi dışı birbirine karışmış domuz da olsa seçkin olduğu sürece ana sayfaya yakıştırırım. Lakin, daha iyisini çekmek mümkünken ne gerek var seçmeye--вяí¢αи76ileti 16:38, 2 Aralık 2009 (UTC)
  • Karşı Karşı Manco'ya katılıyorum. İtici, hoş olmayan ayrıca şekli ve kullanım amacı ürkütücü boyutlara varabilen bir aracın resmi tarafsız olamaz. Bu nedenle resim için göze ve zihinlerdeki düşüncelerde olumlu, hoş hissiyatı vermediğinden karşıyım. Neviye? 20:50, 3 Aralık 2009 (UTC)
  • Karşı Karşı Üstteki düşünceler fikrimi değiştirdi. --Captain BradleyMesaj Sayfam 06:45, 5 Aralık 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum Silah resimleri de SR seçilebilirler ve seçildiler bile. Mesele resmin kendisindedir. Takabeg ileti 03:33, 6 Aralık 2009 (UTC)


Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.