Vikipedi:Seçkin resim adayları/Atomic cloud over Hiroshima - NARA 542192 - Edit.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu resmin "seçkin resim" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--ahzaryamedileti 21:27, 5 Haziran 2012 (UTC)

Hiroşima'ya atom bombası(güncelleme)[kaynağı değiştir]

Eskisi ile aynı altyazı
Gerekçe
Mevcut SR alttan. Valla bana kalsa ikisini de listeden çıkarırım. Madem seçilmiş ve VP:ESR olması konusunda umudum da yok, bari daha net olanını kullanalım :) Son olarak lütfen eski resmi VP:SRİA göstermemi istemeyin, bu bir ihraç adaylığı değil, ihraç et ve değiştir adaylığı, eskisinin kalitesini değil yeninin eskiden daha iyi olup olmadığını sorguluyoruz. Yenisini kabul edersek eskisi otomatikman düşer.
Resmin dahil olduğu maddeler
Eğer değişirse: Hiroşima'ya atom bombası saldırısı, II. Dünya Savaşı, ABD tarihi
Üreten
Bob Harold Agnew, edit: Mmxx
Aday gösteren
Coriolis
Sergi sayfası
Vikipedi:Seçkin resimler/Tarih/II. Dünya Savaşı

Destek DestekCoriolis 15:40, 27 Ocak 2012 (UTC)

mevcut SR
  • Yorum Yorum Aslında komple ihraç edilebilir gibi?--RapsarEfendim? 16:53, 27 Ocak 2012 (UTC)
Öncelikle bozuk resmi (eger uygun görülürse) degistirelim, digerini ayrica tartisiriz. Simdi direkt SRIA'ya koysam ve reddedilse hic yoktan eski resimle kalakalacagiz. :) Coriolis 00:47, 29 Ocak 2012 (UTC)
Karşı Karşı Gerekçe hatalı en başta. Eğer SR statüsünü haketmiyorsa çıkarılır bu kadar basit. Alttaki üstekinden çok da iyi durumda denilemez. Mevcut adaylığa karşı ve önceki SR statüsünün de geri alınması gerektiğini düşünüyorum.--Reality 14:10, 18 Şubat 2012 (UTC)
Peki bu değişikliği reddettik, SRİA oldu o da reddedildi diyelim. O vakit alttaki resim SR kalmaya devam edecek. Daha düzgün halini commonsta olduğu halde maddede kullanamayacağız. Coriolis 14:40, 18 Şubat 2012 (UTC)
Reddedileceğini nerden biliyorsunuz? Tahminlerle iş yürümüyor maalesef. Şimdi diğerini SRİ adayı gösteriyorum.--Reality 14:43, 18 Şubat 2012 (UTC)
Benim öncelikli derdim düzgün resmi maddede kullanmak. O sekilde de yürütebiliriz. Bu adayligi SRİA sonuclana kadar durduralım o vakit. Selamlar Coriolis 15:09, 18 Şubat 2012 (UTC)

Yorum Yorum Bence alttaki daha iyi çünkü üsttekinde photoshop var gibi duruyor. Bozuk ta olsa orijinali kullanılmalı bence (tabi alttaki orijinali mi bilmiyorum ama...), kaldı ki üsttekinde fotoğraftaki kusurları örtmek için blur efekti kullanılmış gibi duruyor. Yani görüntü bulanık. Esy35 (tartışma) 15:28, 15 Mart 2012 (UTC)


Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.