Vikipedi:Kategori tartışmaları/TFF 2. Lig kulüplerinin takım kadroları şablonları

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki sayfa, tartışılan kategorinin veya kategorilerin arşivlenmiş sayfasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız. Bu sayfaya herhangi bir ek değişiklik yapılmamalıdır.

Yapılan tartışmalar sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır.--Superyetkinileti 21:20, 13 Temmuz 2011 (UTC)

Kategori:TFF 2. Lig kulüplerinin takım kadroları şablonları[kaynağı değiştir]

Gerekçe: Gereksiz bir kategori olduğunu düşünüyorum. Bir takım yıllar değiştikçe o ligden bu lige inip-çıkabilir. Her sene şablonun yer aldığı kategorinin değiştirilmesi gereksiz.Rapsar 10:23, 29 Haziran 2011 (UTC)
  • Silinsin Silinsin--Rapsar 10:23, 29 Haziran 2011 (UTC)
Yorum Yorum Benzer kategolirler ingilizce vikipedide mevcutdur. bir lig kademesi icinde derli toplu halde mevcut kadrolari sergiliyor. bakimini üstelenler var. zarari ne?--Xberger 10:42, 29 Haziran 2011 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Silinme gerekçesine katılıyorum. Liglere göre kategori yapılmasının sadece ülkelere göre liglerin ayrılmasında kullanılması veya 2.lig-3.lig şeklinde kullanılacaksa dahi bunun genel geçer şablonlarda -mesela 2.lig takımları- gibi şablonlar için bir kategorilendirme olması gerektiği kanaatindeyim. Diğer türlü -ilgilenen kullanıcılar olması bunu değiştirmez- gereksiz iş yükü yaratacağını düşünüyorum. Kulüplerine göre dendiğinde "Kategori:Türk futbol kulüplerinin şablonları"nın ve ilgili kulübün kendine ait "... şablonlarının (ör:Orduspor şablonları) kullanılmasının yeterli olduğunu da düşünüyorum. Sonuç olarak bu tür kategorilendirmelerin iş yükünü gereksiz arttırmasını önlemek adına silinmesinin uygun olduğu kanaatindeyim. Ayrıca, bu tarz kategoriler yerine daha genel "Kategori:TFF 1. Lig takımları" gibi kategoriler açılıp, bunlar ilgili maddelere eklenirse daha yararlı olacağını düşündüğümü de belirtmek isterim. Saygılarımla--Merube 89msj 23:02, 29 Haziran 2011 (UTC)
Kalsın Kalsın
Gerekçe: bosuna is cikarmiyor cünkü güncellemesiyle ben kendim ilgilencem. koskocaman bir sezon boyunca sadece üc takim silinip üc takim eklenecek. buna is yapiyor gerek yok demek cok gülünc bence. belirtigim gibi bu isi ben kendim üstlenecem. onun icin baskasinin gereksiz is cikariyor demesi gereksiz. bir lig icerisinde tüm kadrolari derli toplu gösteriyor. öteki türlü tüm türk takimlarinin kadro sablonunun bulundugu kategoriye (Kategori:Türk futbol kulüplerinin şablonları) girilip teker teker hangi takim 1. ligde yada süper igde diye bakilmali. bence bu pek avantajli degil.

---Xberger 20:50, 11 Temmuz 2011 (UTC)

Kalsın Kalsın
Kalsın çünkü böyle kategoriler gerekli. Hem kategorileri bize özel yapmamız lazım, ha şöyle de olabilir. TFF 2. Lig takımının kardosunu hem "Türk futbol kulüplerinin şablonları", hem de "TFF 2. Lig kulüplerinin takım kadroları şablonları" kategorilerini ekleyebiliriz. Ben bütün sayfaların silinmesine karşıyım ve sayfaların düzenlenmesinden yanayım. İyi çalışmalar, sevgilerimle. Ozankra ileti 17:53, 12 Temmuz 2011 (UTC)
Kalsın Kalsın
Şablonlar her altı ayda bir yenileniyor zaten, kategorilerin de sezonda bir güncellenmesi sorun olmaz. --cobija 13:35, 13 Temmuz 2011 (UTC)

Yukarıdaki tartışılan bir kategorinin arşivlenmiş sayfasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız. Bu sayfaya herhangi bir ek değişiklik yapılmamalıdır.