İçeriğe atla

Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/Ugurvardarli

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Ugurvardarli[kaynağı değiştir]


  • Kullanıcı:Ugurvardarli, 29 Şubat - 23 Mayıs tarihleri arasında, en sonuncusu 6 aylığına olmak üzere 4 kez "telif ihlali ve intihal", 1 kez de "taslak olmayan madde açmakta ısrar" nedeniyle engellenmiş. Kullanıcı:Vardarli1994 hesabı ise, Ugurvardarli'nın son engellenme tarihi olan 23 Mayıs'tan yalnızca 2 gün sonra, 25 Mayıs'ta açılmış. Ne tesadüftür ki, bu hesap da, dün yine "telif ihlali ve intihal" gerekçesiyle 24 saatliğine engellendi.

Saydığım gerekçeler ve kullanıcı adlarındaki benzerlik nedeniyle bu iki kullanıcının aynı kişi olması kuvvetle muhtemel görünmektedir. IP'lerinin denetlenmesini rica ediyorum. Teşekkürler. Yabancımsj 07:24, 4 Haziran 2008 (UTC)

  • Bariz kukla: denetlemeye bile gerek yok aslında; kullanıcınların kullanıcı sayfası geçmişleri ve sizin belirttiğiniz davranışsal iz, ikinci kullanıcının diğer kullanıcı uzun engelini aldıktan hemen sonra oluşturulması vs. bariz kuklalığa işaret ediyor. Bu tip durumlarda denetlemeler ve sonuçları değildir. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 12:25, 4 Haziran 2008 (UTC)
    • Kullanıcılar engellendi. Teşekkürler. --Yabancımsj 12:41, 4 Haziran 2008 (UTC)


Bu bölüme {{Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/Ugurvardarli}} eklediğinizden emin olun.