İçeriğe atla

Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/Olağan Şüpheli

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Olağan Şüpheli[kaynağı değiştir]

Kukla ustası olduğundan şüphelenilen kullanıcıya verilen engel sonrasında şu anonim kullanıcının aynı kullanıcı olduğu intibasını veren küfürlü ve vandalizm temelli değişiklikleri oldu. Şüphelenilen kullanıcının kendi kullanıcı sayfasında yaptığı değişikliklerin de verdiği kanaatle, aralarındaki olası ilişkinin incelenmesini talep ediyorum. Vito Genovese 11:44, 31 Ekim 2009 (UTC)

Olası Bu ip adresi daha önce Olağan Şüpheli tarafından kullanılmamış ancak IP aralığı onun kullandığı IP ler ile tamamen aynı. Ek olarak da browser sürüm versiyonları tamamen aynı. --Eldarion 06:59, 2 Kasım 2009 (UTC)

Bu rapor üzerine engellendi, şurada olanların kısa bir özeti var. Akabinde küfürlü e-postalarına devam etti çeşitli hesaplardan. Görüldüğü yerde de engelleniyor. Şurada da kullandığı hesaplar var. Lakin 2-3 gün öncesinde aldığı hesapları yeni kullanmaya başladığını fark ettim, bu nedenle kullandığı IP üzerinden aldığı diğer hesapların tespitini rica ediyorum. Gözden kaçması iyi olmayacaktır. Teşekkürler.--Vito Genovese 22:57, 8 Kasım 2009 (UTC)
Yapılan denetleme sonucunda bu ve şu kullanıcıların da aynı IP adreslerini kullandıkları ve söz konusu kullanıcının kuklaları oldukları tespit edilmiştir.--Eldarion 09:41, 9 Kasım 2009 (UTC)
Bu iki hesap da engellendi. Teşekkürler. İyivikiler... [ho? ni!] 09:53, 9 Kasım 2009 (UTC)