İçeriğe atla

Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/Kullanıcı:Babababa

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kullanıcı:Babababa[kaynağı değiştir]


3210 isimli kullanıcı halen vikisözde faal buradaki girişlerle vikisözdeki girişler eşgüdümlü ve aynı tarz.Ayrıca Vikipedi:Köy çeşmesi (ilginize)# Vikipediye ve iyi niyetli kullanıcılara saldırı yapan kullanıcı sayfasına mesaj bıraktım Nosferatu 15:39, 26 Kasım 2007 (UTC)

Kullanıcının 3210'a ait bir kukla olduğu Vikisözdeki mesaj sayfama bıraktığı şu notta açıkca gözükmektedir

Vikipedi deki hakkımdaki karalayıcı kampanyanızı da gördüm

Bu kullanıcının iyi katkılarda bulunduğu sürece kukla veya adına ne isim veriliyorsa hiç bir önemi yok fakat tartışma sayfasına dikkat edilirse sürekli uyarıldığı katkılarıyla polemik yarattığı gözükmektedir. 3210 tarzını bu kullanıcı dı altında sürdürdüğü şüphesizdir.--Nosferatu 18:47, 13 Aralık 2007 (UTC)

  • Denetlemeler rastgele yapılmaz - Bahsi geçen bir kullanıcı kuklacılıktan süresiz engelleme almış birisi, bu sebeple güçlü bir dava gibi gözükebilir fakat net bir kanıt yok. İki kullanıcıların arasında ilişki tayin edebilecek veya bu şüpheyi doğuracak bir değişiliklik gösterebilirseniz, dava tekrar incelenebilir. Şimdilik denetleme yapılması, öne sürülen kanıtların yetersizliği sebebiyle mümkün değildir. Kullanıcının şahsınıza attığı mesajı da inceledim; kuklası olduğunu itiraf etmiyor, sadece kendi adında bir tartışma açtığınızdan bahsediyor. Eğer olur da, herhangi bir mesajında veya katkısında buradaki, belirttiğiniz kullanıcı adının da kendisiyle ilişki olduğunu itiraf ederse; zaten denetlemeye gerek kalmaz, bariz kuklacılıktan gerekli işlemler devreye sokulur. Dediğim gibi katkı analizi yapıp yeterli kanıt sunulabilirse, karar tekrar gözden geçirilebilir. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesaj 01:40, 18 Aralık 2007 (UTC)


Bu bölüme {{Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/Kullanıcı:Babababa}} eklediğinizden emin olun.