Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/Koc61

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Koc61[kaynağı değiştir]

Şu değişiklik ile ip, Seksen iki yüz kırk beş'in yakın zamanda hizmetli olacağını iddia etmiş. Kibele'nin şurada belirttiği sorunun diğer kullanıcılar tarafından yanlış anlaşılabileceğini düşünüyorum. Çünkü Seksen'i ben aday göstermiştim. Seksen ile Vikihaber'den de samimiyiz. Herhangi bir şekilde o yazıyı benim yazdığımın düşünülmesini kesinlikle istemem. Kuklacılık sevmediğim bir hadise. Ayrıca burada ve burada başka bir IP ise o mesajı yazan kullanıcı olduğunu iddia etmiş ve Seksen'i taraflı biriymiş gibi gösterecek ve oylamasını etkileyecek yorumlar yapmış. Denetçi isteğinde bulunuyorum. --Duke ϡ»» ileti ^^ 17:26, 8 Ağustos 2011 (UTC)

Sonuç[kaynağı değiştir]

Denetçiler rastgele bilgi aramak için size yardımcı olmayacaklardır. Denetleme yapılabilmesi için gereken koşullar politikada açıkça belirtilmiştir. --Eldarion 17:58, 8 Ağustos 2011 (UTC)

Bunun rastgele bilgi aramakla ne ilgisi var? Kullanıcı kendi suçsuzluğunu ispatlamak için denetçilik talebinde bulunmuş. Aynen burada yazdığı gibi yapıyor. [1]. Bu taleple başkası hakkında rastgele bilgi elde etmeye mi çalışıyor? Son derece ilgisiz bir red gerekçesi.--Alperen 20:39, 22 Ağustos 2011 (UTC)