İçeriğe atla

Vaidam Health

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vaidam Health
EndüstriSağlık turizmi
Kuruluş2014
KurucuManish Chandra
Pankaj Chandna
Genel merkeziGurgaon, India
Hizmet alanlarıWorldwide
SahibiVaidam Health Pvt Ltd.
Web sitesivaidam.com

Vaidam Health,(Hintçe: वैदम हेल्थ) Hindistan'ın Gurgaon şehrinde bulunan ve medikal turizm konusunda uzmanlaşmış bir sağlık şirketidir. 2016 yılında Manish Chandra ve Pankaj Chandna tarafından kuruldu. Vaidam health, dünya çapında tıbbi tedavi arayan uluslararası hastalara kolaylık sağlıyor.[1][2] Şirket, hastaları akredite hastaneler ve tıp uzmanlarıyla buluşturarak ilk konsültasyondan tedavi sonrası bakıma kadar çeşitli hizmetler sunmaktadır.[3][4][5][6]

Tarih[değiştir | kaynağı değiştir]

Vaidam Health, dünya çapındaki hastalar ile farklı ülkelerdeki gelişmiş sağlık tesisleri arasındaki boşluğu kapatmak için kuruldu. Medikal turizmin artan trendini ve birçok ülkede sağlık hizmetlerinin yüksek maliyetini fark eden kurucular, uygun fiyatlı ve kaliteli tıbbi çözümler sunan bir platform yaratmayı hedeflediler. Şirket, 60'tan fazla ülkeden hastalara yardımcı olarak kardiyoloji, onkoloji, ortopedi, nöroloji ve daha birçok alanda tedavilere erişmelerine yardımcı oldu.[7][8]

Etki ve Tanınma[değiştir | kaynağı değiştir]

Vaidam Health, medikal turizm endüstrisine yaptığı katkılardan dolayı tanınmıştır. Şirket, yenilikçi yaklaşımı ve hasta bakımına olan bağlılığı nedeniyle birçok ödül ve övgü aldı. Platformu, kullanıcıları arasında güven oluşmasına yardımcı olan güvenilir ve şeffaf bilgiler sağlamasıyla övülmektedir.

  • NABH (Ulusal Akreditasyon Kurulu) tarafından Güvenilir Tıbbi Seyahat Ortağı olarak akredite edildi[3]
  • ISO 9001:2015 sertifikasına sahiptir

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Ward, Sarah. "Vaidam Health Pvt Ltd | Medical travel agency/facilitator | India". IMTJ (İngilizce). Erişim tarihi: 23 Mayıs 2024. 
  2. ^ "Rising Interest of International Patients for Cancer Treatment in India". Business Standard. 
  3. ^ a b www.ETHealthworld.com. "Vaidam Health gets NABH accreditation - ET HealthWorld". ETHealthworld.com (İngilizce). Erişim tarihi: 23 Mayıs 2024. 
  4. ^ "Vaidam Health becomes India's 1st NABH accredited platform". www.biospectrumindia.com (İngilizce). Erişim tarihi: 23 Mayıs 2024. 
  5. ^ Puri, Shikha (9 Mart 2023). "How Telehealth Is Going To Revolutionize Medical Tourism In India In 2023". NDTV-Dettol Banega Swasth Swachh India (İngilizce). Erişim tarihi: 23 Mayıs 2024. 
  6. ^ "Vaidam Health: Facilitating Medical-Value Travel ^ W18500". HBR Store (İngilizce). Erişim tarihi: 23 Mayıs 2024. 
  7. ^ "Vaidam Health: Facilitating Medical-Value Travel". www.iesepublishing.com (İngilizce). Erişim tarihi: 23 Mayıs 2024. 
  8. ^ www.ETHealthworld.com. "Ivey Business School publishes case study on Vaidam Health - ET HealthWorld". ETHealthworld.com (İngilizce). Erişim tarihi: 23 Mayıs 2024.