Trabzonspor futbolcuları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Trabzonspor futbolcuları listesi, 100 ve üzerinde lig veya kupa maçı oynamış Trabzonspor futbolcularını içermektedir.

Ülke Adı İlk maçı Son maçı Maç Gol
Türkiye Güneş, ŞenolŞenol Güneş 1975 1987 453 0
Türkiye Mandıralı, HamiHami Mandıralı 1987 27 Nisan 2002 416 212
Türkiye Çıkırıkçı, OrhanOrhan Çıkırıkçı 1989 26 Mayıs 2001 321 49
Türkiye Karaman, ÜnalÜnal Karaman 26 Ağustos 1990 23 Mayıs 1999 258 16
Türkiye Ercan, AbdullahAbdullah Ercan 23 Eylül 1990 23 Mayıs 1999 286 16
Gürcistan Arveladze, ShotaShota Arveladze 1994 1997 96 61
Türkiye Tekke, FatihFatih Tekke 25 Ocak 1995 14 Mayıs 2006 223 101
Türkiye Aktaş, MetinMetin Aktaş 23 Mart 1997 5 Mayıs 2003 108 0
Hırvatistan Vugrinec, DavorDavor Vugrinec 2 Ağustos 1997 21 Mayıs 2000 95 36
Türkiye Çimşir, HüseyinHüseyin Çimşir 2 Kasım 1997 30 Mayıs 2009 289 7
Türkiye Karadeniz, GökdenizGökdeniz Karadeniz 16 Aralık 1997 29 Şubat 2008 277 78
Türkiye Üçüncü, HasanHasan Üçüncü 23 Eylül 2001 26 Nisan 2008 160 4
Türkiye Özgür, ErmanErman Özgür 8 Ağustos 1999 31 Mayıs 2003 116 9
Avustralya Petkovic, MichaelMichael Petkovic 9 Ağustos 2002 7 Mayıs 2005 97 0
Türkiye Cora, TayfunTayfun Cora 16 Şubat 2003 Present 169 8
Gine Yattara, IbrahimIbrahim Yattara 9 Ağustos 2003 Present 193 34
Türkiye Yavuz, ErdinçErdinç Yavuz 9 Ağustos 2003 26 Nisan 2008 177 9
Türkiye Bulut, UmutUmut Bulut 5 Ağustos 2006 Present 153 69
Türkiye Balcı, SerkanSerkan Balcı 12 Ağustos 2007 Present 98 2
Türkiye Semercioğlu, TurgayTurgay Semercioğlu 1973 1988 480 23 [1]
Türkiye Özçağlayan, NecatiNecati Özçağlayan 1973 1986 407 3 [2]
Türkiye Ustaömer, ŞenolŞenol Ustaömer 1980 1988 270 34 [3]
Türkiye Çelik, LemiLemi Çelik 1983 1997 351 21 [4]
Türkiye Serdar, KemalKemal Serdar 1983 1995 409 22 [5]
Türkiye Günen, İskenderİskender Günen 1979 1990 380 31 [6]
Türkiye Gedik, MustafaMustafa Gedik 1978 1983 144 10 [7]
Türkiye Vezir, HasanHasan Vezir 1983 1987 131 32 [8]

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Turgay Semercioğlu". Mackolik.com. Erişim tarihi: 3 Ocak 2013. 
  2. ^ "Necati Özçağlayan". Mackolik.com. Erişim tarihi: 3 Ocak 2013. 
  3. ^ "Şenol Ustaömer". Mackolik.com. Erişim tarihi: 3 Ocak 2013. 
  4. ^ "Lemi Çelik". Mackolik.com. Erişim tarihi: 3 Ocak 2013. 
  5. ^ "Kemal Serdar". Mackolik.com. Erişim tarihi: 3 Ocak 2013. 
  6. ^ "İskender Günen". Mackolik.com. Erişim tarihi: 3 Ocak 2013. 
  7. ^ "Mustafa Gedik". Mackolik.com. Erişim tarihi: 3 Ocak 2013. 
  8. ^ "Hasan Vezir". Mackolik.com. Erişim tarihi: 3 Ocak 2013.