Trabzonspor teknik direktörleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Trabzonspor futbol takımının teknik direktör listesi şöyledir:

İsim Ülke Geliş Gidiş O G B M A Y Başarı% Başarılar Notlar
Gür, HayriHayri Gür  Türkiye 1966 1967 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Özyazıcı, HalilHalil Özyazıcı  Türkiye 1967 1967 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Kılman, HarunHarun Kılman  Türkiye 1967 1968 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Gürhan, ErdoğanErdoğan Gürhan  Türkiye 1968 1969 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Karlıklı, AhmetAhmet Karlıklı  Türkiye 1969 1969 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Santepe, AltanAltan Santepe  Türkiye 1970 1971 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Soykıray, KamuranKamuran Soykıray  Türkiye 1971 1972 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Ertan, MustafaMustafa Ertan  Türkiye 1972 1973 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Özyazıcı, Ahmet SuatAhmet Suat Özyazıcı  Türkiye 1973 1975 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Ersoy, ŞükrüŞükrü Ersoy  Türkiye 1975 1975 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Özyazıcı, Ahmet SuatAhmet Suat Özyazıcı  Türkiye 1975 1978 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Süper Lig (2)
Türkiye Kupası (2)
Türkiye Süper Kupası (2)
Başbakanlık Kupası (2)
Sümer, ÖzkanÖzkan Sümer  Türkiye 1978 1979 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Süper Lig
Türkiye Süper Kupası
Özyazıcı, Ahmet SuatAhmet Suat Özyazıcı  Türkiye 1979 1980 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Süper Lig
Türkiye Süper Kupası
Sümer, ÖzkanÖzkan Sümer  Türkiye 1980 1981 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Süper Lig
Özyazıcı, Ahmet SuatAhmet Suat Özyazıcı  Türkiye 1981 1984 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Süper Lig
Türkiye Kupası
Türkiye Süper Kupası
Sümer, ÖzkanÖzkan Sümer  Türkiye 1984 1985 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Başbakanlık Kupası
Akçay, İlyasİlyas Akçay  Türkiye 1985 1985 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Sundermann, JürgenJürgen Sundermann  Almanya 1985 1986 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Özyazıcı, Ahmet SuatAhmet Suat Özyazıcı  Türkiye 1986 1987 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Türel, MetinMetin Türel  Türkiye 1987 1988 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Özyazıcı, Ahmet SuatAhmet Suat Özyazıcı  Türkiye 1988 1988 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Biskup, WernerWerner Biskup  Almanya 1988 1988 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Güneş, ŞenolŞenol Güneş  Türkiye 1988 1989 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Braems, UrbanUrban Braems  Belçika 1989 1990 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Sümer, ÖzkanÖzkan Sümer  Türkiye 1990 1991 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Braems, UrbanUrban Braems  Belçika 1991 1992 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Türkiye Kupası
Leekens, GeorgesGeorges Leekens  Türkiye 1992 1992 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Güneş, ŞenolŞenol Güneş  Türkiye 1993 1997 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Türkiye Kupası
Türkiye Süper Kupası
Başbakanlık Kupası (2)
Vural, YılmazYılmaz Vural  Türkiye 1997 1998 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Sümer, ÖzkanÖzkan Sümer  Türkiye 1998 1998 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Denizci, Ali KemalAli Kemal Denizci  Türkiye 1998 1998 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Milne, GordonGordon Milne  İngiltere 1998 1999 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Özyazıcı, Ahmet SuatAhmet Suat Özyazıcı  Türkiye 1999 1999 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Wähling, JürgenJürgen Wähling  Almanya 1999 1999 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Bulak, GirayGiray Bulak  Türkiye 1999 2000 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Tekelioğlu, SadiSadi Tekelioğlu  Türkiye 2000 2001 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Briegel, Hans-PeterHans-Peter Briegel  Almanya 2001 2002 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Aybaba, SametSamet Aybaba  Türkiye 2002 2003 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Türkiye Kupası
Semercioğlu, TurgayTurgay Semercioğlu  Türkiye 2003 2003 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Doğan, ZiyaZiya Doğan  Türkiye 2003 2004 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Türkiye Kupası
Güneş, ŞenolŞenol Güneş  Türkiye 2004 2005 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Halilhodžić, VahidVahid Halilhodžić  Türkiye 2005 2006 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Lazaroni, SebastiãoSebastião Lazaroni  Brezilya 2005 2006 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Doğan, ZiyaZiya Doğan  Türkiye 2006 2007 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Yanal, ErsunErsun Yanal  Türkiye 2007 2009 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Kural, TurgutTurgut Kural  Türkiye 2009 2009 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Canalioğlu, CemilCemil Canalioğlu  Türkiye 2009 2009 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Broos, HugoHugo Broos  Belçika 2009 2009 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Güneş, ŞenolŞenol Güneş  Türkiye 28 Kasım 2009[1] 27 Ocak 2013[2] (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Türkiye Kupası [3]
Türkiye Süper Kupası [4]
Kafkas, TolunayTolunay Kafkas  Türkiye 28 Ocak 2013[5] 27 Mayıs 2013[6] (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Akçay, Mustafa ReşitMustafa Reşit Akçay  Türkiye 27 Mayıs 2013[7] 10 Şubat 2014[8] (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Mandıralı, HamiHami Mandıralı  Türkiye 18 Şubat 2014[9] 9 Haziran 2014[10] (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Halilhodžić, VahidVahid Halilhodžić  Bosna-Hersek 14 Temmuz 2014[11] 8 Kasım 2014[12] 14 4 8 2 17 14 %28.57
Yanal, ErsunErsun Yanal  Türkiye 12 Kasım 2014[13] 16 Ekim 2017 86 37 24 25 (n/a) (n/a) %43.02
Rıza Çalımbay  Türkiye 18 Ekim 2017 [14] 31 May 2018 [15] 31 16 8 7 (n/a) (n/a) %51.61
Ünal Karaman  Türkiye 1 Haz 2018 [16] 30 Ara 2019 [17] 70 35 18 17 (n/a) (n/a) %50
Hüseyin Çimşir  Türkiye 2 Oca 2020 [18] 20 Tem 2020 [19] 20 12 6 2 (n/a) (n/a) %60
Eddie Newton  İngiltere 20 Temmuz 2020 [20] 31 Ekim 2020 [21] (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) Türkiye Kupası [22]
İhsan Derelioğlu  Türkiye 31 Ekim 2020 8 Kasım 2020 (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)
Abdullah Avcı  Türkiye 10 Kasım 2020 [23] Devam Ediyor (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a) (n/a)

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Trabzonspor'da Şenol Güneş dönemi". NTV.com.tr. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Mart 2015. 
  2. ^ "Şenol Güneş istifa etti!". NTVSpor.net. 30 Ocak 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Ocak 2012. 
  3. ^ "Kupayı Trabzon 'GAP'tı: 3-1". 3 Nisan 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Mart 2021. 
  4. ^ "2010 Türkiye Süper Kupası". 23 Kasım 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Mart 2022. 
  5. ^ "Trabzonspor Kafkas'a emanet". NTVSpor.net. 31 Ocak 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2012. 
  6. ^ ""Trabzonspor'da espri dönemi kapandı"". CNN Türk. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Mart 2015. 
  7. ^ "Trabzonspor'da Akçay dönemi". NTVSpor.net. 7 Haziran 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Mayıs 2013. 
  8. ^ "Akçay dönemi sona erdi!". NTVSpor.net. 22 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Şubat 2014. 
  9. ^ "Mandıralı ile yola devam". NTVSpor.net. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Şubat 2014. 
  10. ^ "Hami Mandıralı kabul etti! İşte yeni görevi". Haber 7. 9 Haziran 2014. 14 Temmuz 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Temmuz 2014. 
  11. ^ "Halilhodzic Trabzon'da!". NTVSpor.net. 13 Temmuz 2014. 14 Temmuz 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Temmuz 2014. 
  12. ^ "Halilhodzic dönemi sona erdi!". Ntvspor.net. 8 Kasım 2014. 
  13. ^ "Yanal sözleşme imzaladı". trabzonspor.org. 3 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Kasım 2014. 
  14. ^ "Trabzonspor, Rıza Çalımbay ile sözleşme imzaladı". 3 Nisan 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Mart 2021. 
  15. ^ "Trabzonspor'da Rıza Çalımbay dönemi bitti". 20 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  16. ^ "Trabzonspor, Ünal Karaman ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı". 7 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  17. ^ "Trabzonspor'da Ünal Karaman dönemi bitti!". 31 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  18. ^ "Trabzonspor Hüseyin Çimşir ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı". 3 Nisan 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Mart 2021. 
  19. ^ "Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir dönemi bitti". 21 Temmuz 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  20. ^ "Trabzonspor'da son dakika Eddie Newton gelişmesi". 29 Temmuz 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  21. ^ "Trabzonspor, Eddie Newton'ın sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti". 3 Aralık 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  22. ^ "Trabzonspor Alanyaspor'u 2-0 yenerek Türkiye Kupası'nı kazandı". 31 Temmuz 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  23. ^ "Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ile sözleşme imzaladık". 10 Kasım 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi.