The Milky Waif

Vikipedi, özgür ansiklopedi
The Milky Waif
The Milky Waif
Film başlık kartı
YönetmenWilliam Hanna
Joseph Barbera
YapımcıFred Qimby
MüzikScott Bradley
StüdyoTechnicolor
DağıtıcıMGM
CinsiÇizgi animasyon
RenkRenkli
Yapım yılı1946  ABD
Çıkış tarih(ler)i9 Ocak 1954
Süre7 dakika 58 saniye
Dilİngilizce
Önceki filmSpringtime for Thomas
Devam filmiTrap Happy

The Milky Waif (Türkçe: Sütlü Evsiz) 1946 yapımı, 1954'te gösterime giren Tom ve Jerry serisi nin kısa konulu 24. çizgi animasyon filmidir. Technicolor tarafından üretilmiş, 9 Ocak 1954 'te MGM tarafından gösterime sokulmuştur. Fred Quimby tarafından üretilmiş, William Hanna ve Joseph Barbera tarafından yönetilmiştir.

Konu[değiştir | kaynağı değiştir]

Jerry yatağında uyuyordu, rüyasında Tom onu yakalıyordu ve onun kafasına vuruyordu. Fare uyandı ve tekrar vurma sesini duydu, korktu ama vurma sesinin gerçekten kapıdan geldiğini gördü ve gidip açtı. Kapının önünde bir sepet ortaya çıktı; Jerry not bulamadı bir kez diklendi ve gözleri şaşkınlıkla büyüdü. Sepeti çıkardı ve içinden canlı çıktı, Jerry'nın evinin içinde halkalar şeklinde döndü ve sonra duvarın üstünde yürüdü. Jerry battanyeyi çekti ortaya çıkan esrarengiz yaratık Nibbles'tı. Yaptıklarına şaşıyordu, notu okudu, diyordu ki "Lütfen küçük Nibbles 'a dikkatli bakın--- O daima açtır! Onu biraz sütle besleyin". Sonra Nibbles, Jerry'e aç olduğunu dudaklarını yalayarak belirtti ve karnını ovaladı.

Sonra her yiyeceğin onun ağzının deliğinden geçtiğini fark etti, Jerry Nibbles'a sessiz olmasını söyledi ve ayaklarını ucuna basarak ilerledi, Tom yerde uyurken yanında çanakta süt vardı. Nibbles sütü gördü ve oraya doğru koştu; Jerry defalarca onu tutsa da durmadı ve onu çekti Nibbles'ı beziyle duvardaki çiviye astı. Jerry, Nibbles'a burada durmasını istedi ve gidip mutfaktan büyümesi için süt getirdi. Ve Tom içinde çizgili kedi.

Bu arada söz dinlemeyen Nibbles süte doğru gitti. Nibbles, Tom'un burnuna tırmandı ve O Tom'un kasesinin kenarına zıpladı. Nibbles gözden kayboldu ve Tom'un bıyıklarının üzerinde göründü, Tom bunun nedeniyle uyandı. Önce gözlerini açtı ve onları gördü, Jerry Nibbles'ı kaptı ve ikisi sütün içine girdiler, Tom'un suratına fışkırdı. Tom, şaşırdı, etrafa baktı ve birini bile göremedi, böylece sütünü içmeye başladı. Jerry ve Nibbles sütün altındalardı Tom onlardan şüphesiz bir şekilde içiyordu taki Nibbles'ı diliyle yutana kadar rahat bir nefes aldılar.

Jerry korktu, Nibbles'ı kurtardı, Tom bunu görünce onları kovalamaya başladı. Jerry, Nibbles'ı alıp koştu ama Tom yakalamaya başlamıştı, böylece Nibbles fare deliğine kadar Jerry'i taşıdı. Nibbles güvendeydi ama Jerry fare deliğine gelene kadar kafası duvara çarptı. Neyse ki Nibbles hızlı davranarak Tom kafasını deliğe çarpmadan önce onu hızlıca içeri çekti.

Jerry sonra pipet çubuklarının hepsini sıra halinde birleştirerek kamış yapıp çanağın içindeki süte koydu. Her nasılsa, Tom bir gözünü açıp gördü, çanaktaki kamışların sonunu gördü ve duydu ve çanaktan süt emildiğini gördü. Şimdi aç olan Tom diğer kamışların hepsini yakalayıp çevirdi ve kendi içti, kamışlarla Nibbles'ı emip yameye girişti. Jerry durumun daha kötüye gittiğini gördü, Jerry kamışları koparttı, sadece bir pipet kalmıştı oda Tom'un ağzındaydı ve hemen Jerry pipeti ağzına alıp üfürerek Nibbles'ı deliğe ulaştırdı.