Tartışma:Başbakanlık Kupası şampiyonluğu kazanan teknik direktörler listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Nanahuatl tarafından 4 ay önce
Vikiproje Futbol (SL-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Futbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Futbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 SL  Bu madde SL-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye (SL-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 SL  Bu madde SL-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Listeler (SL-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Listeler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Listeler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 SL  Bu madde SL-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Seçkin liste Başbakanlık Kupası şampiyonluğu kazanan teknik direktörler listesi, bir seçkin listedir. Madde (veya onun eski bir sürümü) Vikipedi topluğunun ürettiği en iyi maddelerden biri olduğuna karar verilmiştir. Buna rağmen, bu maddeyi güncelleyebilir veya geliştirebilirseniz, lütfen çekinmeyin.
3 Temmuz 2018 Seçkin liste adayı Başarılı
  • Başlık, "Başbakanlık Kupası kazanan teknik direktörler listesi" olarak güncellenmeli. Hem başlık biraz sadeleşir hem de "şampiyonluk kazanmak" gibi garip bir ifadenin önüne geçilir. "Şampiyon olmak" veya kısaca "şampiyonu" diye kullanmak daha doğru diye düşünüyorum. Bu engeli aşmak için, başlıkta sadece kazanan ifadesini kullanmak yeterli olur. Yavuzy (mesaj) 14.00, 8 Aralık 2023 (UTC)Yanıtla
@Yavuzy, turnuvanın adı "Başbakanlık Kupası". Kazanılan kupa "Başbakanlık Kupası kupası", kazanılan şey ise "Başbakanlık Kupası şampiyonluğu". Turnuva adını kaldıralım, mesela "Süper Lig" yapalım. "Süper Lig kazandı" ile "Süper Lig şampiyonluğu kazandı" ifadelerini kullanarak anlatım açısından doğru olan gözükmekte sanıyorum ki. Kupanın adı "Başbakanlık" olsaydı haklıydınız. Nanahuatl? 20.45, 8 Aralık 2023 (UTC)Yanıtla