Tartışma:Zeynep Kınacı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: 5.176.222.140 tarafından 2 yıl önce Subay başlığına
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kayda değer değil[kaynağı değiştir]

Arkadaşlar genelde militanların belli bir göreve gelmiş üst düzey görevde bulunanlarının vikipedi sayfası oluşturuluyor. Her bomba patlatanın sayfasını oluşturmak gibi bir gelenek ne Türkçe vikipedide ne de diğerlerinde yok. o yüzden bu konunun tartışılmasını öneriyorum. Kısa sürede cevap alamazsam hızlı sil şablonunu koymam gerekecek.--Kadirmesaj sayfam 18:25, 11 Kasım 2015 (UTC)

Şehit ifadesi[kaynağı değiştir]

Giriş kısmında yer alan "PKK tarafından şehit olarak kabul edilmektedir" ifadesini VP:TBA gereği kaldırmıştım fakat yeniden eklenmiş gördüğüm kadarıyla. Bu tür bir cümlenin giriş bölümünde olması, hem ansiklopedik değil hemde objektif değil. Maurice Flesier message 14:57, 13 Mayıs 2016 (UTC)

Tarafsızlıkla bir alakası yok, zira "falanca kişi/kurumlarca terörist kabul edilmektedir" ile aynı. Ama, bu mantıkla hareket edeceksek her öldürülen Türk askeri maddesine "şehit kabul edilmektedir" ifadesi eklemek gerekecek. Ansiklopedik bir ifade değil.--RapsarEfendim? 15:11, 13 Mayıs 2016 (UTC)
İşte bahsetmek istediğim bu. Haber kaynaklı olarak bir kullanıcı tarafından "TSK tarafından şehit olarak kabul edildi" şeklinde bir ifade, ilişkili biyografiye eklenirse hiç kimsenin itiraz etme durumu olamaz. Madde bu hali ile emsal teşkil etmemelidir. Maurice Flesier message 15:40, 13 Mayıs 2016 (UTC)

Subay[kaynağı değiştir]

Bu ve benzeri maddelere ölen subayların hatta erlerin maddelerini eklesek tahminim yarım saat içinde silinir.5.176.222.140 05.09, 7 Ağustos 2021 (UTC)Yanıtla