Tartışma:Zeki Müren

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Bursa (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bursa maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bursa kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Müzik (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Müzik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Müzik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türk sineması (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türk sineması maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türk sineması kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Madde Gay müzisyenler kategorisine dahil edilmiş. Kendisinin gay olduğu kesin midir? Kesin ise kaynaklandırılabilir mi?--Cfsenel 20:12, 23 Ocak 2009 (UTC)

Zeki Müren gay değil. Bu imzasız yazı 185.30.89.45 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Azericesinde "Kadın olmayı seçişi" gibi bir madde var. Ya bunu azericesinden kaldırtın yada türkçesine de ekleyin.-- Misafir... --78.172.17.136 19:26, 25 Eylül 2011 (UTC)

  • Azerice Vikipedi'ye mesaj attım. Her şeyi devletten beklemeyin, gelin aramıza katılın :) Ayrıca hesap açmadan da değişiklik yapabilirsiniz.--Abuk SABUK mesajlaş 21:11, 25 Eylül 2011 (UTC)
  • Yıl olmuş 2022 hala birileri birşeyleri sanatçıya yükleme gayreti içinde. Yahu adam ne ben böyleyim demiş, ne de bunu düşünür bunu söylemiş demiş, ne bu insanları bir kalıba veya tercihe sokma mücadelesi? Kibar, maskulen veya feminen her erkek LGBT mi oluyor yani? - Pivoks 11.00, 5 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Lakap taktı...[kaynağı değiştir]

'"Müziğin paşası" lakabı takıldı' kısmını düzelttim. Kulp takti der gibi olmus.

Doğum tarihi[kaynağı değiştir]

İleriki yaşlarındaki şu belgeselde kendi sesinden "6 Aralık 1931" tarihi kontrol edilebilir. Lütfen 1933 ile değiştirmeyin artık. O tarih -muhtemelen- sanatçı orta yaşlardayken ya kendisi ya da menajeri tarafından yaşını küçültmek için ortaya atılmış ve zamanla internette dolaşmaya başlamış bir tarihtir.--Abuk Sabuk 16:15, 6 Şubat 2015 (UTC)

  • Türk LGBT kategorisi mevcut olduğu için gey müzisyen kategorisinin kaldırılmasını onayladım.--Abuk Sabuk 18:04, 22 Nisan 2015 (UTC)
O kategoriyi de ben kaldırdım az önce, çünkü maddede zaten bunun kanıtlanmamış bir iddia olduğu belirtiliyor. Kesinlik olmadığı durumlarda kategori eklemesi yapmıyoruz.--RapsarEfendim? 19:17, 22 Nisan 2015 (UTC)

Unutulmayacak bir sanatçı, eserleri Türkiye'ye değil, Dünya'ya armağandır. — Bu imzasız görüş TheAzrekanda (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.