Tartışma:Zehra Yılmaz

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Tehonk tarafından 2 yıl önce Aynı kişi mi? başlığına
Vikiproje Biyografi (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Aynı kişi mi?[kaynağı değiştir]

  • Oyuncunun, Kutsal Emanetler belgeselini yönettiği bilgisini, güvendiğim bir kaynak olan Kameraarkasi.org'da yer aldığı için orayı kaynak göstererek eklemiştim. Oyuncu, sinema-televizyon bölümü mezunu olduğu için belgesel filmi yönetmiş olması da mantıklı geldi. @Tehonk "farklı kişi" açıklaması ile çıkarmış. Belgeselin yönetmeni olan Zehra Yılmaz, maddeye konu olan Zehra Yılmaz'dan farklı, aynı adı taşıyan birisi midir? Farklı kişiler olduklarını bilerek mi, yoksa tahmine dayanarak mı çıkarıldı bilmiyorum. Kameraarkasi.org'da belirtildiği gibi oyuncu, belgesel filmin yönetmeni midir bilgisi olan var mıdır? --Başak (mesaj) 03.43, 27 Aralık 2021 (UTC)--Başak (mesaj) 03.43, 27 Aralık 2021 (UTC)Yanıtla
    Yönettiği belgeseller olan kişi, TRT ve TV8 gibi kanallarda çalışmış, gazeteci, muhabir, haberci olan bir başka Zehra Yılmaz'dır.
    https://twitter.com/zehrayilmaz00
    https://www.instagram.com/zehrayiilmaz00/ Tehonk (mesaj) 03.53, 27 Aralık 2021 (UTC)Yanıtla