Tartışma:Yüzme (spor)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Spor (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Spor maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Spor kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

gereksiz dış bağlantı kaldırma[kaynağı değiştir]

Arkadaşlar wikipedi, sisteme katkıda bulunulmasını istiyor. ancak birileri çıkıp spam gerekçesiyle dış bağlantıyı siliyor.ticari bir amaca hitap etmeyen burada bulamayacagı kadar bir çok konunun derlenip paylaşıldıgı dışlink"spam" gerekçesi ile siliniyor... bilgi verilmesini baltalamayalım lütfen ...amac burada yüzme sporu ve yüzme hakkında daha fazla bilgilye ulaşılmasını sağlamak .buradaki 5 satır yazı ile yüzme hakkında bir kanıya yada sorulara cevap bulunamaz . eger dıs baglantı legal olmasaydı sistemde bu özellik olmazdı. eger bu baglantılardan rahatsız olan arkadaşlar lütfen bu sayfadaki bilgileri zenginleştirsinler. eger sen eklersin ben silerime gelirse bunun sonuyok ilgili kontrolorlerin buna bir çözüm bulması gerek.

Spam dememiz gerekçesinden birisi belirttiğiniz sitenin virüslü olmasıdır. Blog sayfalarını ayrıca güvenilir kaynak olarak kabul etmemekteyiz. --Uğurkentmesaj 11:52, 29 Haziran 2014 (UTC)
Olay aynen Uğurkent'in dediği gibi.--RapsarEfendim? 19:08, 29 Haziran 2014 (UTC)