Tartışma:Vedat Günyol

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Hukuk (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Hukuk maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hukuk kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Her kim tarafından yazıldığını bilemesem de, Vedat GÜNYOL gibi bir ismin Wikipedia üzerindeki tanıtım metninde, "Marmara Eğitim Kurumları ve Türker Gedik" isimlerinin ansiklopedik bilgiden ziyade reklam unsuru şeklinde verilişini, kurumdan mezun bir Vedat Günyol öğrencisi olma sıfatıyla ayıplıyorum. Bu imzasız yazı 88.239.141.52 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 06:17, 10 Temmuz 2008

Babasi Arnavut,
Annanesi çerkez
Annsine kürt denilmi$ (dedesi kürt ?)
Nasil oluyorda Kürt asilli oluyorda çerkez asilli yada arnavut asilli Türk olmuyor ?? Cevaplarinizi bekliyorum --Ozgurcan86 09:21, 21 Ağustos 2009 (UTC)
  • hem arnavut asıllı oluyor, hem kürt asıllı oluyor. diğer kategoriler de eklenebilir. ama çıkardığınız kategori çıkartılamaz. --ki bl 09:33, 21 Ağustos 2009 (UTC)
    • Kategori kaynaksizdi, kaynak olursa tabiiki çıkartılamaz. --Ozgurcan86 09:36, 21 Ağustos 2009 (UTC)
  • hayır yine çıkartılamaz. kaynak istenir önce. hele de Bejan Matur gibi bariz kimliklerin kategorilerini çıkartmak savunulamaz. --ki bl 09:40, 21 Ağustos 2009 (UTC)
kategorilere [kaynak belirtilmeli] yazilamiyor maalesef. --Ozgurcan86 09:43, 21 Ağustos 2009 (UTC)
Arnavutluk'tan gelmiş olması eşittir Arnavut değildir. Anneannesi Çerkes evet. Fakat anneannesi Çerkes diye Çerkes asıllı X denilmez. Çerkesler ile ilgili kitaplarda Çerkes olarak kabul edilenlere bakarak Kategori:Çerkes asıllı Türkler kategorsini oluşturdum. Vedat Günyol'un Çerkes olduğuna dair Cemilpaşazade ise önde gelen Kürt ailelerindendir. Takabeg ileti 19:02, 21 Ağustos 2009 (UTC)
O kadar komikki, Mehmet ali erbilin büyük dedesi kürt olma ihtimali oldugu için onu kürt asilli yaptiniz, ancak annanesi çerkes diye çerkes asilli olamaz diyorsunuz. Burasi kürtçü vikipedi degil Türkçe vikipedi sayin Takabeg, bunu anlamadiniz herhalde --Ozgurcan86 20:38, 21 Ağustos 2009 (UTC)
Mehmet Ali Erbil'in Türkiye'de faaliyet gösteren komediyan. Ama etnik açıdan Türkiye Türkleri adlı etnik gruba ait olup olmadığı bilimiyor. Yazı olarak bize aktarılmış tek belirgin şey kendisinin Kürtlüğünü sonradan öğrendğine dair yazı. Kürt asıllı diyebiliriz. Fakat Kürt diyemeyiz. Takabeg ileti 21:08, 21 Ağustos 2009 (UTC)

Orhan Burian[kaynağı değiştir]

Ben de Orhan Burian'a bakınız bölümüne takıldım. Tamam, Orhan Veli bölümünde Melih Cevdet ve Oktay Rifat'a bakınız denilebilir de bu maddede neden Orhan Burian'a da bakılsın. O zaman Cemal Nadir'e de bakılsın falan yani. Tiyatro çevresinde buna rol çalma denir ve gereksizdir... diye düşünüyorum. PlayerComet (mesaj) 08.14, 7 Ocak 2024 (UTC)[yanıtla]