Tartışma:Sentientizm

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Din (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Din maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Din kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Felsefe (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Felsefe maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Felsefe kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Ateizm (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ateizm maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ateizm kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Çeviri sorunları[kaynağı değiştir]

@YALIN BALTA, madde için teşekkürler. Maddeyi okumaya çalıştığımda maalesef ciddi sıkıntılarla karşılaştım. Örneğin "Yazar Jamie Woodhouse, duyarlılık ve duyarlılık arasında bir ayrım yapıyor" cümlesi ne anlama gelmektedir? Madde başlığında "sentientizm" olarak ifade edilen konudan, daha ilk kelimede "bilinçlilik", sonrasında "duyarlılık" olarak bahsedilmesinin nedeni nedir? "Woodhouse, tüm insanlar hayvan olduğu için duyarlılığın, tüm duyarlı hayvanların ahlaki değerlendirmeyi gerektirdiği hayvancılığa uygun olduğunu iddia ediyor; ancak duyarlılık, yapay veya yabancı varlıklar gibi duyarlı hayvan olmayan varlıklar varsa, o zaman onların da ahlaki değerlendirmeyi gerektireceğini ekler." Bu cümleden ne anlamalıyız? Makine çevirisiyle yaptığınız çevirileri anlamlı ve doğru olacak şekilde düzenlemenizi rica ediyorum. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 16.22, 19 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Çevirinin düzenlenmemesi durumunda maddenin silinmesi için bekletmeli sil etiketi yerleştirdiğimi not düşeyim. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 16.24, 19 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]
Gereken düzenlemeyi yapacağım. Arhavi'den sevgilerle YALIN BALTA (mesaj) 16.36, 19 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]