Tartışma:Ordu (askeriye)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bence, Ege Ordusu'nun en önemli özelliği onun tamamen Milli Ordu olmasıdır. Zira diğer ordularımız NATO'ya bağlı olup, Washington veya Brücksel'den gelecek talimatlara uymak zorunlukları vardır... Yanlış mı biliyorum?Bu imzasız yazı 88.228.157.143 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Askeriyeden pek anlamam ama bu sayfada kuvvet komutanligi ve ordu kavramlari karismis mi?Bu imzasız yazı 72.229.29.85 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Türkçede ordu kelimesinin ilk ve en yaygın anlamı olduğu için bu sayfanın adı sadece "ordu" olmalı, anlam ayrımı sayfasının adı gerektiği şekilde düzenlenmelidir bence.--Abuk SABUK 17:38, 27 Temmuz 2011 (UTC)

şu konuşmalar kaybolmasın, gerekebilir. --kibele 16:42, 11 Nisan 2014 (UTC)

Kolordu sayısı[kaynağı değiştir]

Sayfada her bir ordunun 4 ile 6 kolordudan oluştuğu yazmakta, ancak Türk Kara Kuvvetlerinin her bir ordusuna ortalama üç kolordu düşüyor. Hatta Ege Ordusunun kolordusu bile yok, bazılarının ise 2 kolordusu var. Şimdilik kaynak belirt şablonu ekliyorum. İlgili kısım düzeltilmelidir. Ata Barış (mesaj) 19.48, 27 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]