Tartışma:Nizip

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

bende nizipliyim kütahya da okuyorum arkadaşlarıma nizip in fotoğraflarını gösterecektim ama bir arkadaşımız albüme sadece kendi mahalle resimlerini ve yolları çekmiş koymuş ve bnde bişey gösteremediğim için mahcup oldum lütfen birileri onları denetlesin ilçemiz çok güzel bunu herkesin görmesi için üzereimize düşen görevleri yapmamız azım

Nizip gerçekten de planlı bir ilçe.Böyle devam edilmesini diliyorum.Ben de Nizipliyim.Ama Gaziantep'te oturuyorum. tüm Niziplilere selam. --Mehmet Türkyılmaz 20:33, 7 Nisan 2009 (UTC)