Tartışma:Nemrut Dağı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Arkeoloji (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Arkeoloji maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Arkeoloji kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Ermenistan (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ermenistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ermenistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Nemrut Dağı ve Nemrut Dağı Millî Parkı sayfalarının ikiside dünya miras listesinde ve bu şablonla gösterilmiş. Ama sadece milli parkın bu konumda yer alması daha doğru değil mi? nemrut dağı dağ katagorisinde değerlendirilmeli, yüzey şekilleri, fuana ve florası gibi konularla ve kısaca(ama KISACA) milli parktaki eserler bahsedilebilinir ama fazlası değil. eğer olumlu görüş bildirirseniz Nemrut Dağı maddesindeki şablonu dağ şablonuyla değiştireceğim, görüşleriniz?--Ollios 10:04, 8 Mayıs 2011 (UTC)

Haklısın da bunun yeri burası değil ki. Tartışma sayfasına taşıyorum bu konuyu sorun yoksa...--Rapsar 10:06, 8 Mayıs 2011 (UTC)

Nemrut Dağı denilince öncelikle belirtilmelidir ki... Ülke'mizin, Adıyaman ve Bitlis illerinde iki ayrı Nemrut Dağı vardır. Ondan sonra, herkes buyursun bu iki ayrı dağ hakkında istediğini yazsın! Bu imzasız yazı 88.236.25.120 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 25 Ekim 2011

Nemrut Dağı (Bitlis) adlı bir maddemiz var. --Superyetkinileti 18:22, 25 Ekim 2011 (UTC)

Kral Antiouches'un kabri[kaynağı değiştir]

Hatay mitolojisi başlıklı, derin ve sığ suların birleştiği, bir kalkış ve yakalamanın(gold snitch) gerçekleştiği günümüz felaketlerinden deprem konulu bir tartışma sorunu oluşturuyorsa, gördüğüm bütün rüyaları burada ateşliyorum(kor÷uA[{",}Y]orum Maksigher6726 (mesaj) 19.06, 10 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]