Tartışma:Müzeyyen Senar

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Gaffar bak tarafından 2 yıl önce Diskografi başlığına
Vikiproje Türkiye (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Sayın baylar, Müzeyyen Senar biyografi sayfanızda iki hata var. Müzeyyen Senar sağ tarafında değil sol tarafında felç geçirdi. İstanbul'daki Darüşşafaka Rehabilitasyon Merkezinde Nisan ayı başına kadar tedavi gördü. Bu tedavilerden sonra sol ayağının üzerine basabilmektedir. Şu anda Bodrum'da kızı Feraye ve oğlu Ömer'le birlikte yaşamaktadır.

Radi DİKİCİ (Müzeyyen Senar-Biyografi yazarı)

doğduğu yer[kaynağı değiştir]

müzeyyen senar erzurumun söğütlülü köyünde doğmuş.

  • Bursa Keleş'te mi yoksa Mustafakemalpaşa'da mı doğdu sağlıklı kaynak bulamadım. Keleş -> Mustafakemalpaşa şeklindeki değişikliği reddettim ama kaynak bulunursa geri alınabilir. Şamil Demir 20:10, 11 Şubat 2012 (UTC)

ovaazatlı doğumlu olduğu yazıyor. keles görünen kaynaklar da var ama bir belediye köyüne kadar yanlış bilgi vermez sanıyorum. maddeyi buna göre düzenlemeli. --kibele 16:39, 22 Temmuz 2012 (UTC)

Değerli Vikipedistler, nerede doğduğu meselesinin muallakta olma sebebi evlatlık verilmiş olması (iddiası) olabilir. Tabii ki bu bir iddia; fakat senelerdir dillendirilir, yazılır ve de yalanlanmamıştır. Şurada [1] bu iddiaya ilişkin bir haber yayınlanmış. İddiaya göre İnegöl'ün Hilmiye köyünde doğan sanatçının asıl ismi Zeliha Eren, anne adı Fatma ve baba adı da Reşit imiş. İddia düzeyinde olduğu için maddeye ekleyebilir miyiz bilemiyorum. Gerek Gököz gerekse Hilmiyeliler sosyal medyada evlatlık iddiasını destekler şeyler yazmışlar. Ne yazık ki bunlar ansiklopedik birer bilgi değil. --Rime (mesaj) 08:51, 17 Şubat 2015 (UTC)
"xxx şöyle şöyle olduğunu ifade etmektedir." tarzında ekleme yapılabilir.--RapsarEfendim? 09:10, 17 Şubat 2015 (UTC)
O civardan olup tanıdığım farklı kişiler bu iddiayı doğruluyor fakat yani bu şekilde bir kaynak gösterme olmaz. Ama belki üstteki haber linki kaynak olarak işe yarayabilir (standardlara uyuyorsa?)..--Rime (mesaj) 09:21, 17 Şubat 2015 (UTC)
Maddeye bahsi geçen konuyu ekledim fakat üslup konusunda hizmetliler tarafından düzenleme yapılabilir, gerekliyse ilk paragraftan kaldırılıp yeri değiştirilebilir diye düşünüyorum.--Rime (mesaj) 11:24, 17 Şubat 2015 (UTC)

Diskografi[kaynağı değiştir]

Diskografi kısmında sıkıntı var. Tarihler sıralı değil. Bir de bir kullanıcı eksik şarkılar olduğundan bahsetmiş. Maddeyle ilgilenen arkadaşlar [2] kaynağını veya başka kaynakları kullanarak düzenleyebilir. Alexandre M. 11:06, 15 Temmuz 2015 (UTC)

Bazı şarkıların yazımında hatalar var. Gaffar bak (mesaj) 14.28, 9 Haziran 2021 (UTC)Yanıtla