Tartışma:Klon Savaşları

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Tarih (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tarih maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tarih kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Yıldız Savaşları (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yıldız Savaşları maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yıldız Savaşları kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

klon savaşlarını ayrıntılı olarak açıp olayların gelişim sonuçlarını bulabileceğiniz bir yer olacak bir çok alt başlık ile burayı genişletmeyi düşünüyorum...Bu imzasız yorum Mehmet DUYMUŞ (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Tabi ki, süper olur. Ansiklopedik dilden feragat edilmedikçe neden sorun olsun ki zaten--Vito Genovese 12:24, 14 Ekim 2006 (UTC)

galiba ansiklopedik dilde yazma konusunda biraz beceriksizim artık hatayı kabul etmekde bir erdem sayılır değilmi..--Mehmet DUYMUŞ 15:47, 14 Ekim 2006 (UTC)

buraya sayfanın yan kısmında iyi bir özet kısmı gibi taslak oluşturabilirmiyiz acaba arkadaşlar..--Mehmet DUYMUŞ 15:47, 14 Ekim 2006 (UTC)

Tüm savaşları kapsayan bir genel şablon gibi birşey mi ? --renegademsj 10:28, 19 Ekim 2006 (UTC)

olur tabide bu konu altında bütün klon savaşlarını yavaş yavaş yazacağım istersen şimdilik konu ile ilgili kısa bir taslak yap. diğer savaşları anlattıkça taslağı güncelleriz. ben sana düzenli olarak msj atarım hangi konularda yardımın gerekli olduğunu...MEHMET DUYMUŞ