Tartışma:Kimyasal reaksiyon

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Kibele tarafından 6 yıl önce reaksiyon/tepkime başlığına
Vikiproje 10K (Taslak-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Kimya (Başlangıç-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kimya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kimya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

@Superyetkin, "reaksiyon" başlı başına bunun için tanımlanamaz, "nükleer reaksiyon" var, eş anlamlısı olan "tepki", fizikte kullanılıyor vs. Sayfa taşıma talepleri sayfasındaki yorumum yanlış anlaşılmış sanıyorum ki.--RapsarEfendim? 18:11, 14 Aralık 2017 (UTC)

reaksiyon/tepkime[kaynağı değiştir]

bkz. tartışma sayfası denerek uzun yıllardır süren isim değiştirilmiş. tartışma sayfasında bir istekten başka bir şey görünmüyor. durumun netleşmesi, isim değişikliğinin gerekçelerinin burada paylaşılması için eski ismin geri getirilmesi gerekiyor @Superyetkin. kitap aramalarına baktığımda bir yaygın kullanım görünmüyor. akademik kaynaklar paylaşılıp topluluk ikna edilmeli. [1], [2].. --kibele 19.35, 23 Nisan 2018 (UTC)Yanıtla