Tartışma:Kamuran Yüksek

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Temel bilgiler[kaynağı değiştir]

Kamuran Yüksek'in doğum yılı, doğum yeri ile ilgili şüpheler var, bu konuya acil kaynak eklenmeli. Ayrıca şu kaynakta avukatlık yaptığı iddia edilmekte, fakat bu konuya dair başka güvenilir bir kaynak yok. Bu konulara kaynak girilmeli. --Ahmet Turhan (mesaj) 11:39, 30 Mart 2016 (UTC)

  • @Ahmet Turhan parti basın bürosundan mailime gelen yazıda 1 Ocak 1980 doğumlu olduğu yazmakta. Dilerseniz maili size iletebilirim. Saygılarımla, iyi vikiler, SakhalinioBuyrun beniiiim? 21:57, 2 Nisan 2016 (UTC)
Evet zaten benim de bilgim 1980 doğumlu olduğu yönünde, ama şüphe doğurmaması için kaynak taraması yapmama rağmen bir türlü kaynak bulamadım. Örneğin bazı kaynaklarda Avukat bile diyor, Öcalan'ın avukatı gibi. Yani yanlış bilgi girilmemesi adına uğraşmıştım ama bir türlü bulamadım. Kaynağa "Sakhalinio'ya gelen mail" yazamayız ki :) --Ahmet Turhan (mesaj) 22:00, 2 Nisan 2016 (UTC)
Bu şekilde elbette yazamasakta güvenilir bir kaynaktan güvenilir bir kullanıcıya gelen bir mesaj var! Selamlarımla, iyi vikiler, SakhalinioBuyrun beniiiim? 22:06, 2 Nisan 2016 (UTC)