Tartışma:Kamkaran

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Müzik (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Müzik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Müzik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Kürdistan (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kürdistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kürdistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje İran (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İran maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İran kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

maddede de söylendiği gibi bu grubun uluslararası alanda tanındığı ad 'kamkars'.. 'kamkaran' da kullanılıyor. mevcut ad 'kamkarha' ise en son seçenek kanımca.. --kibele 20:08, 7 Ekim 2017 (UTC)

Maddeyi oluştururken madde adı konusunda ikilemde kalmıştım. Kamkars uluslararası alanda kullanıldığı için aramalarda yaygın kullanım olarak öne çıkıyor. Ancak Türkiye'de sosyal medyada genelde Kamkaran adı kullanılıyor. Kamkaran hem Kürtçe ad olduğu için hem de yaygın olarak tercih edildiği için bu ada taşıyorum sayfayı.--Nushirevan11 22:46, 7 Ekim 2017 (UTC)

sosyal medya vikipedi'nin güvenilir kaynaklarından sayılmıyor. 'kamkaran' 'kamkarha'dan daha makûl ama kullanıcıların fikirlerini alalım 'kamkars' konusunda. --kibele 09:57, 8 Ekim 2017 (UTC)

Yaygın kullanım için arama yapıldığı zaman bu aramalara sosyal medyada dahildir. Aramalarda sosyal medya sitelerin dışında tutulmuyor, zaten böyle bir filtreleme de yok.--Nushirevan11 12:35, 8 Ekim 2017 (UTC)

Türkçe sayfalarda yapılan aramalarda Kamkaran adı 13.500 ile öne çıkıyor. Kmakars ise 10.000 ile ikinci sırada.--Nushirevan11 12:39, 8 Ekim 2017 (UTC)