Tartışma:Kırkpınar Yağlı Güreşleri

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Spor (Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Spor maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Spor kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Pehlivanların isimlerinin başındaki memleket kısımlarının tüm pehlivanlara eklenmesi yanlış. Bu kısımlar bazı pehlivanların lakabı şeklindedir. --Abuk SABUK 21:03, 7 Eylül 2007 (UTC)

Organizasyonun adı "Kırkpınar Yağlı Güreşleri" olmalıyken yönlendirme ile sadece "Kırkpınar" başlığına yöneliyor. Madde ise ciddi bir çalışma gerektiriyor. (HeNDeKLi (mesaj) 16:10, 9 Eylül 2017 (UTC))

Kırkpınar adı aslında bir yer adı ve etkinlik de adını buradan alıyor, doğrudur. Taşıyorum madde adını.--RapsarEfendim? 21:15, 9 Eylül 2017 (UTC)