Tartışma:James Cook

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Makale tamamen tarafli bir bakisla yazilmis. Ansiklopedk dil kullanilmamis. Hikaye gibi yazilmis. Tarfsizlastirilmali. Resid Gulerdem 19:08, 28 Nisan 2006 (UTC)

Maddedeki taraflı ifadeleri değiştirme şansınız var, fakat eğer hiçbir mantıklı değişiklik yapmayacaksanız ve sadece karışıklık olsun diye şablonu koyduysanız engellenmenizi talep edeceğim. 16 19:23, 28 Nisan 2006 (UTC)
Ne munasebet? Mantikli degisiklik yapmamak da ne demek? Metin butunuyle hikaye tarzinda yazilmis silinip yeniden yazilmali. Ne kadar da cifte standartli davraniyorsunuz. Cok ayip... Resid Gulerdem 20:03, 28 Nisan 2006 (UTC)

taraflı ksımlar düzeldi[kaynağı değiştir]

Taraflı ifadeler çıkarıldı. Bir yönetici kontrol etsin lütfen. Eğer taraflı bulunursa maddeyi sıfırdan yazabilir yada silinmesini bizzat kendim talep ederim--Baylan 19:41, 28 Nisan 2006 (UTC)

Sadece yoneticiler mi karar veriyor metnin tarafli olmasina? Hala uslup bozuk, metin tamamen degistirilmeli. Ben olmasin demiorum, bu makale olmali. Fakat silinsin yeniden yazalim. Resid Gulerdem 20:03, 28 Nisan 2006 (UTC)
    • Tamam kardeşim silin yeniden yazın. Bu adam ilim ve bilime vakıf değildir ama ona göre.... Bu arada taktir ettim sizi. Sizin gibi davasına inanan 5 kişi bu ülkede yaşasa değil Pasifik okyanusunu keşfeden ilk millet olmak, Jupitere Ay üssü alfa yapan ilk millet olurduk.. Hemde o yıllarda. Sizi taktir ediyor davanızda başarılar diliyorum. --Baylan 20:09, 28 Nisan 2006 (UTC)
    • Ancak şunu da ilave edeyim ki şu ana kadar nötr duygulara sahip olduğum bir insana karşı antipati beslememi sağladınız ,yani hakikaten çok başarılı oldunuz aynen bu başarıya devam edin--Baylan 06:01, 29 Nisan 2006 (UTC)
    • Bu arada kendimi size karşı ifade etnekte zorlandığımı farkettiğimden bkz. Tartışma:Fethullah Gülen mümkün olduğunca iç bağlantı veriyorum
  • Sizi bundan sonraki bütün davranışlarınızda ironik bağlamda destekliyorum Sn.Gülerdem. Maddeyi istediğiniz gibi silebilirsiniz. Gördüğünüz gibi bekçilik yapmıyorum.-)))--Baylan 16:27, 29 Nisan 2006 (UTC)
      • Sayin Baylan, bizim buradaki davamiz geriden gelen nesillere bizim bulamadigimiz kaynaklar birakma davasidir. Tecrubeli bir insan olarak buna destek vermek varken, beraber yapabilmek daha guzelken neden aksini tercik ettiginiz benim mechulum. Simdiye kadar basimi kaldirip baskalarinin makalelerini haksizca iredelemedim, kimsenin yazdigi bir makaleye tarafli, sil sablonlari koymadim. Bana gore saygisizca bir tutum. Varsa kanaatim belirtir yazanin duzeltmesine imakn tanirim. Simdi biraz basimi kaldirip kim ne yazmis nasil tarafli yazmis diye baksam pek cok maddenin altina ustune notlar yerlestirmem isten degil. Sizce boyle mi hareket edilmeli. Hayat tecrubenizin sizi istikamete yonlendirecegini umuyorum. Gereksiz enerji kaybina yol acacak islerden uzak dursak... Saygilarimla... Resid Gulerdem 21:41, 28 Nisan 2006 (UTC)

**Sil ibaresi neden kalktı bu maddeden, negüzel eğleniyorduk[kaynağı değiştir]

Sevgili Rgülerdem. Bu madde daha oylanırken neden SAM etiketini kaldırdınız. Birincisi ne güzel eğleniyorduk, bu maddenin oylanması turnusol görevi görüyordu, yani ilimsel bir amaca hizmet ediyordu. Bunu siz anlamamış olabilirsizniz ama ilim ve bilime vakıf olan insanlar anlayabilir. Buradan sizin Fethullah Gülen'in yandaşı olmadığınız sonucuna varıyorum ki, onun için bu kadar mücadeleden sonra ne yazık. Yoksa yanında sizde biraz bişeyler kapabilirdiniz. ikincisi oylama sürerken bu etiketi kaldırma hakkınız var mı acaba yoksa buna Vandalizm diyebilir miyiz?. İyi çalışmalar--Baylan 08:34, 30 Nisan 2006 (UTC)

Eglencenizi bozdugum icin kusura bakmayin, benimk ibir iyi niyet jesti idi. Siz isterseniz gene koyabilirsiniz. Madem gercekten kaldirilmasin istiyorsunuz, yoneticilerin sayfalarina ne diye, kaldirabilir miyiz diye notlar dusuyorsunuz. Ilkeli ve durust olmak her zaman iyidir. Resid Gulerdem 19:28, 30 Nisan 2006 (UTC)

  • Eğer silinmeye aday göstermiş olan kişi, fikrinden dönse dahi, SAM şablonu oylama sonuna kadar kaldırılamaz. Bir kere oylamaya sunulmuş bir maddenin oylanması ve oylama sonucuna göre davranılması şarttır. Eğer oylama sonucu kalmasına karar verilirse, bir yönetici bunu oylamada belirtir ve SAM şablonunu da maddeden kaldırır. Bu nedenle lütfen SAM şablonlarını kaldırmayınız veya rastgele eklemeyiniz ve bir maddeyi silinmeye aday göstermeden önce iki kez düşününüz. İyi çalışmalar... - Noumenon 09:25, 30 Nisan 2006 (UTC)

Gine cok bilmis bir edayla, kurallar hakkinda ahkam kesmissiniz. Nerede o kurali gosterin, sonra tekrar sablonu koyun. Yoksa kurallari keyfinize gore degistirip, yahup yeni kurallar ihdas edip, bunlari da 'su oyledir, bu boyledir' kesinliginde didaktik bir uslupla ifadeden vazgecin. Tesekkurler. Resid Gulerdem 19:28, 30 Nisan 2006 (UTC)