Tartışma:Hepsiburada

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje İnternet (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İnternet maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İnternet kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Reklam içerik[kaynağı değiştir]

bu sayfa tamamen reklam içeriklidir bir internet sitesinin reklamı yapılmaktadır ve etşk değildir. Nasıl silinmesi gerektiğini bilmediğim için bu şekilde report ediyorum. Bu imzasız yazı 85.100.121.243 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 25 Ekim 2010

Bu nasıl eşitlik yakıştıramadım!!!!

Özel firmalara farklı davranılması yanlış eğer reklam amaçlı bilgi serbestliği varsa bırakın ozaman herkez yapsın sistemi incelediğim kadarı ile bazı firmalara özel davranılıp müsade ediliyor bazılarıda reklam içerikli denip kaldırılıyor bu nasıl eşitlik bu nasıl dürüstlük....??? Anlamış değiliz Seyguner 19:55, 17 Ekim 2011 (UTC)

Sitelerin Vikipedi'de yer alabilmeleri için gerekli kritlerleri burada bulabilirsiniz. --Eldarion 05:19, 18 Ekim 2011 (UTC)