İçeriğe atla

Tartışma:Hüseyin Kıran

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Kingbjelica tarafından 3 yıl önce Taciz suçlamaları başlığına

Kayda değerlik[kaynağı değiştir]

@Kingbjelica, madde ilgi alanına giriyor sanırım. Ben birkaç kaynağa rastladım ama bunlar röportaj, bağımsız kaynak değil. Kayda değerliğini ispat edebilecek bağımsız ve güvenilir kaynaklar var mı? Varsa bir çalışma yapar mısın maddede? Böyle böyle eritelim bu kayda değerlik kategorilerini.--RapsarEfendim? 01:20, 10 Aralık 2017 (UTC)

Küçük bir ek, kaynak ekleme ve biçimsel temizlemeler yapıldı. Politik yönünden dolayı çokca röportaj yapılmış.(örn. Evrensel gibi.) Hem Google Kitaplar, hem de akademik kaynaklara baktığım zaman Resul romanı ile atıf almış, eseri ve kendisi ayrı bir konu olarak değil de tasnifli olarak incelenmiş. Hayatı başlığı için pek bilgi yok (röportajlar kullanılabilir) ama sanatı başlığı için çokca şey var. Lakin vakit ve enerji yok. Etiketi koyan @Kibele'yi de pingleyelim.--Kingbjelica (mesaj) 13:23, 10 Aralık 2017 (UTC)

biraz gelişmiş görünüyor. kanımca hâlâ sınırda ama madem etiket çıkartılmış, en azından ben yeniden etiketlemeyeyim bu durumda. --kibele 14:09, 10 Aralık 2017 (UTC)

Taciz suçlamaları[kaynağı değiştir]

Hakkında birden fazla taciz iddiası var, şu an bu bilgileri VP'ye eklemek için derlenmiş bir kaynak yok ancak metinde bunları işleyebilecek olanlar için linkleri bırakıyorum. Toptaş ve Abdo sonrasında edebiyat çevresinde cinsel tacizle suçlananlar arasında başta geliyor. Haberleri iyi takip sonrasında durum burada da işlenebilir. Şablon:Tweet kaynağı tercihen kullanılmalı da.

--Kingbjelica (mesaj) 11.42, 9 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

--Kingbjelica (mesaj) 12.05, 9 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla